Atatürk'e yatıp kalkıp dua etmek gerek canım, şeriatla yönetilen bir ülkede olduğumu düşünemiyorum gerçekten.
Bayanlara bir çok şeriat ülkesinde ehliyet bile verilmiyor.
İnsan yerine konulmuyor.
Seçme seçilme hakları yoktu zamanında, kimlik dahi bayanlara çıkarılmıyordu, okutulmuyorlardı, çok eşlilik hakimdi.
Atatürk ile birlikte insan olduklarını anladı bayanlar ama günümüzde hala Atatürk'e Laik düzeni getirdiği için aşağılayan bayanlar var.
Cidden Cumhuriyetten önceki hayatı hakettiklerini düşünüyorum, şeriat gelse 1 gün dayanabilirler mi acaba merak ediyorum :)
İnsan yerine konulmak bazılarının zoruna gidiyor bence, kocaları 3 kadınla evli olacak.O gün canı hangisini istiyorsa onunla yatacak sırf köle gibi kullanılacak ama hala Şeriat İsterüük denilecek.
Pes doğrusu ..
Ülkemizin şeriatla yönetilmesi gerekmiyor Dinimizi yaşamamız için, çok şükür evimde ibadetimi namazımı kılabiliyorum, Devlet kimki Allahla benim arama girecek.
Herkes istediği inancıda yaşamakta özgür, ister Yahudi ister müslüman ister ateist olsun.
Sonuç olarak öteki dünyada onunla aynı kabire girip cezasını ben çekmeyeceğim.
Ay canım yazını alıntılayıp yazdımda yazdım, bu sabah keşke şeriat gelse herşey ne güzel olurdu diyen bir kadınla karşılaştımda. İnanılmaz öfkeliyim. Baya dolmuşum :)
Bunu diyen bayanıda tanıyorum, geçen haftasonu sevgilisi ile parkta öpüşürken görmüştük annemle

Şeriat gelse başından taşlanarak geberecek ilk kişi o haberi yok