Belçin Bilgin, Beren Saat'i Ezip Geçti

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
İki yakın dost olan Beren Saat ve Belçim Bilgin'in dizileri karşı karşıya geldi. Bilgin ilk kez arkadaşını reytingde solladı. Kösem, 'Kördüğüm' oldu.

Belçin Bilgin yakın arkadaşı olan Beren Saat'i ilk kez bir projesiyle gölgede bıraktı. Bilgin'in başrolü oynadığı Fox TV'de yayınlanan "Kördüğüm" ile Saat'in Star TV'de yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl-Kösem"i Perşembe akşamı karşı karşıya geldi. Rekabetten her zaman galip ayrılan Saat, bu kez yenildi.

AYNI GÜN FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Kördüğüm AB'de 3'üncü, Kösem ise 4'üncü sırada yer aldı. Total'de de Kördüğüm 6'ncı, Kösem 15'inci oldu. Rekabet günü Instagram'a arkadaşı Beren'le fotoğraflarını yükleyen Bilgin, "Bu gecenin galibi her türlü 'BİZİZ.' Muhteşem sultanımızı o güzel yüreğinden öpüyorum." demişti.
sondakika

Beren'i sevmem Belçim'in geçmesi de iyi başarısı devam eder umarım.

Bu belçim yüzünden berenin kariyeri bitti sevilen bir oyuncuydu şimdi ne hallerde hep bu kız yüzünden doldurdu bereni sonuç işte......

Al birini vur ötekine .Yılmaz Erdoğanın düşünceleri de ,söylemleri de malum.Körle yatan şaşı kalkar.

oh iyi olmuş ikisinide sevmiyorum ama sanırım bereni biraz daha çok sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…