• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beldeki yağlar

ordastop

MadamMarla
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
64
0
46
İzmir
ya kızlar 3 gundur dıyetteyım 2 gun yuruyus yaptım durdum bırde ama benım vermek ıstedıgım kılolar kemigin adını bilmedigim için tarif edicem göbegimizin bittigi yerde her iki yanda kemikler var ya onların ustu remen lop lop et bende ıstedıgım nokta onları vermek bunu nasıl başarabilirim?

ya kızlar 3 gundur dıyetteyım 2 gun yuruyus yaptım durdum bırde ama benım vermek ıstedıgım kılolar kemigin adını bilmedigim için tarif edicem göbegimizin bittigi yerde her iki yanda kemikler var ya onların ustu remen lop lop et bende ıstedıgım nokta onları vermek bunu nasıl başarabilirim?

canim benimde öyleydi bi ara tabi ben 74 kilodan indim bu kiloya :) kilo verdikce eriyor oralar, ben hic kemiklerimi hissetmiyordum o yaglar yüzünden ama simdi dokundugumda elimle cok rahat hissediyorm hatta batiyor bile :1:

canim benimde öyleydi bi ara tabi ben 74 kilodan indim bu kiloya :) kilo verdikce eriyor oralar, ben hic kemiklerimi hissetmiyordum o yaglar yüzünden ama simdi dokundugumda elimle cok rahat hissediyorm hatta batiyor bile :1:

ya peki sen hangi diyeti uyguladın ne kadar zamanda indin o kiloya tanriim cok ihtiyacım var bunun cevabına utancımdan erkek arkadasımın yanında bikini giyemez oldum:((

ya peki sen hangi diyeti uyguladın ne kadar zamanda indin o kiloya tanriim cok ihtiyacım var bunun cevabına utancımdan erkek arkadasımın yanında bikini giyemez oldum:((

3 ayda ancak ilk 2 ayda verdim bu kilonun cogunu :) diyet degil yasam tarzi benimki sadece 2 ögün yemek yiyorum asbah hakvaltisi ve aksam yemegi :) ara ögün de olmayinca haliyle gidiyor kilolar

Peki neyi ne kadar yiyorsunuz ölçerek mi yoksa doyana kadar mı?

ekmek tüketmiyorum hic. aksam yemegindeki ölcüm 1 corba kasesi hangi yemek olursa olsun 1 kase yiyorum. sadece corba yiyeceksem aksam yemeginde onu 2 kase yiyebiliyorum. tek cesit besleniyorum aksam ögününde corbaysa corba, yemekse sadece yemek. sabah kahvaltisindada peynir yada süt veya yogurtun yaninda meyve agirlikli besleniyorum, ceviz bedem yiyorum 1 yada 2 tane

her gün badem ( kavrulmuşta 5, kavrulmamışta 10 tane) ve haftada 3 gün iki minik kare bitter çikolatanın bel bölgesindeki yağlanmaya iyi geldiğini duydum birkaç diyetisyen ve doktordan.

Back
X