Normal doğum mu sezaryen doğum mu ona göre yorum yapcamBaşlangıç seviyesi 2 fıtık varmış ama fıtık yapmaz dedi doktor fizik tedavide gördüm ömür boyu böyle bir hayat sürmem umarım sizinde mi ağrınız var
SezeryanNormal doğum mu sezaryen doğum mu ona göre yorum yapcam
SezeryanNormal doğum mu sezaryen doğum mu ona göre yorum yapcam
Sezaryen olan birçok kişi kalıcı bel ağrısından rahatsız, bence yapılan iğnenin etkisiSezeryan
Hiç sakroiliyak eklem Mr ı çektiniz mi, mutlaka bir romotoloğa gidin derim , sakroileit olabilirsinizAma gebeligin 6. Ayından beri devam ediyor
Sizinde mi bele bıçak saplanması tarzında ağrıydı sezeryan mı olmuştunuzBenim doğumdan sonra toparlanmam 7 ay sürdü dediğin gibi hem bel ağrısı hem sırt ağrısı yaşadım doğumdan 7 8 ay sonra geçti
Epidural olmuştu gebelikte vardı ama doğumdan sonra dahada arttı belli bi süre sonra geçti sadece evi supururken eyiliyorum ya o zaman çekilmiyorSizinde mi bele bıçak saplanması tarzında ağrıydı sezeryan mı olmuştun
Normal me çekildim onda görünmez değil miHiç sakroiliyak eklem Mr ı çektiniz mi, mutlaka bir romotoloğa gidin derim , sakroileit olabilirsiniz
Hala devam ediyor yani evi süpürürken bir anda bıçak saplanması gibi değil mi mr çekildiniz miEpidural olmuştu gebelikte vardı ama doğumdan sonra dahada arttı belli bi süre sonra geçti sadece evi supururken eyiliyorum ya o zaman çekilmiyor
Yok bunun için hastaneye gitmedim hiç sadece eyildiyim zaman sorun oluyor bunu da iğneye bağladım epidural doğumda omurgaya iğne yapılıyor o iğneden sonra başladıHala devam ediyor yani evi süpürürken bir anda bıçak saplanması gibi değil mi mr çekildiniz mi
Umarım şifa buluruz ben yarım saat avm falan dahi gezemiyorum o zamanda öyle agrı giriyorYok bunun için hastaneye gitmedim hiç sadece eyildiyim zaman sorun oluyor bunu da iğneye bağladım epidural doğumda omurgaya iğne yapılıyor o iğneden sonra başladı
Yok bu özel bir emar ve ilaçlı çekiliyor, femur başı görülecek şekilde komple kalça eklemlerini çekiyor, mutlaka gidip baktırın...Normal me çekildim onda görünmez değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?