Belediye

Oyle dusunmeyin hanimefendi.ayrica belediye baskaninin yardimi olur onun onayindan geciyor sonucta.allah yolunuzu acik etsin
Duzen boyle oldugu surece malesef karamsar kalmaya devam edicem gibi kpssye hazirlanasim hic yok
Ben misal vermistim keske oyle bi tanidigim olsaydi baskan gibi calisanlar var da onlar oyle yetkili degillermis
Amin insallah Allah razi olsun
Torpili savunan biri degilim ama duzenin bozuklugu beni itiyor
Bu sene hazirlanamamistim ise de ihtiyacim var artik.bu sene insallah istedigimiz yerlere geliriz hepimiz
Allah hakkimizd hayirisini nasip etsin insallah

Duzen boyle oldugu surece malesef karamsar kalmaya devam edicem gibi kpssye hazirlanasim hic yok
Ben misal vermistim keske oyle bi tanidigim olsaydi baskan gibi calisanlar var da onlar oyle yetkili degillermis
Amin insallah Allah razi olsun
Torpili savunan biri degilim ama duzenin bozuklugu beni itiyor
Bu sene hazirlanamamistim ise de ihtiyacim var artik.bu sene insallah istedigimiz yerlere geliriz hepimiz
Allah hakkimizd hayirisini nasip etsin insallah
Umidini kaybetme.seninde dedigin gibi adeletsiZ bi dunyada yasiyoruz ve duzen boyle.yapacak bisey yok.ama sen hazirlan kpssye iyi puan al mutlaka sansin yaver gidecektir

Benim de bu konuda merak ettiğim bir şey var.

Belediyelere iş başvurusu tam olarak nasıl yapılıyor? İlla onların personel Alımı duyurusu mu yapması lazım yoksa bireysel olarak gidip başvuru biliyor mu?

Istediğim belediyeye gidip insan kaynaklarına vs başvurabilir miyim?

Kısaca belediyede çalışanlar nasıl başvurdu? Torpil demeyiniz, onu artık Allaha havale ettik. Ben işin pratiğini öğrenmek istiyorum.
Bazi belesiylerde ik kadro bosken dolu.diyip gonderiyormus netten bi yerde okumustum
Ben de kpssye girdikten sonra denicem sansimi ik ya aormakda yine de fayda var tabi

ne olursa olsun torpili hiçbir şey haklı çıkaramaz. sen emek veriyorsun torpilin var diye giriyorsun belki biri senden daha fazla emek veriyor ama torpili yok diye giremiyor. bir de eşimin çevresi geniş diye hava atar gibi yazmışsın. hani desen ki mecbur kaldım yoksa torpil istemezdim anlıcam.

bugünün sistemi torpil olması yapılanı haklı çıkarmaz. kul hakkıdır. isteyen hakkını helal etmez. hani dersin ki isteyen adaylar arasında cidden en iyi bendim öyleyse neyse. zaten hakkınmış derim. o da düşük ihtimal.
Ama.belki de o kisinin yerine yine torpilli biri gelecekti ....
bu bozuk duzen devam ettigi surece ben insanlari suclayamicam
Torpille alakali bi konu vardi orda da yazmistim
Ise benim kendimce cok.ihtiyacim var ve belediye baskani bana gel ise basla dese hoc dusunmeden evet derdim ... Hayir doyecek olani da hic sanmiyorum ...
ama malesef kpssye hazorlancam tekrardan ve dar olan bi kadroya yeerlesebilecekmiyim bakalim
torpilin gunah oldugunu biliyorum ama duzen boyle malesef ve Hz.Ömer in adaleti yok artik ...
ustler torpili reddetse bu boyle devam etmezdi
Yani torpilin kokten usttekiler tarafindan sona erdirilmesi gerek bu benim dusumcem tabi ki bu duzunceye de beni bu kotu duzen itiyo
Basli basina zaten her konuda haksizlik yapiliuo mesela iibflilerin yapmasi gereken isleri baskalari yapiyo ...
Bi arkadasim fizik tedavi okudu ve insan kaynaklari uzmaniydi ozel bi sirkette ...! E hal boyle olunca bize is kalmiyo kadro daraliyo
kisacasi ust makamdakiker once bi kendone ceki duzen verse biz zaten veririz hay hay ..

Ben ne emekler verdim siz biliyormusunuz.ben burda hayatin aci ve adetsiz bir okadarda gercek yuzunu yazdim.ben bunlari yazmasaydim kimse bilmeyecekmiydi sanki bu tarz yerlerde torpilin gectigini heleki bu devirde.bir trk benmiyim soruyorum size.ve ben hakederek girdim verdigim cabalari gorseydin bunlari yazmazdin.saga sola git gel 40 kere basvuru yap yaptigim basvuralar defalarca kayip oluyor devlet dairesinden ( nasil oluyorsa ) bana pat diye altima arabayi verip ise baslayabilirsiniz denmedi yani hanimefendi.
Hanfendi kpssye bilmem kac senede hazirlaniyo .. Ama torpille bi kac ay bekleyiver ne olcak ... cok caba verdim demeniz abes oluyo torpilim olsa ben o cabayi edinmeye raziyim
Ama su konuda size katiliyorum torpilin donmedigini bilmeyen yok kabul etmeyeni de ben tanimiyorum inanmiyorum da
Dedigim gibi torpilden hepimiz zarar goruyoruz ben de dahil istemiyoruz kimsenin torpille girmesini ama baskan " gel calis burada " derse de hic birimiz hayir demeyiz ama burada dogrucu davutluk yapmaya gerek yok ....

Burada konum " torpili hakkinda ne dusunuyosunuz " degil arkadaslar ben bilgi almak iaitiyorum extra sinav yok mu simdi tanidiklar oyle demisti bana
ayrica tek tek belediyelerin ik yla gorusmek sacma olmaz mi ? Hic ilan goremiyorum

Ama.belki de o kisinin yerine yine torpilli biri gelecekti ....
bu bozuk duzen devam ettigi surece ben insanlari suclayamicam
Torpille alakali bi konu vardi orda da yazmistim
Ise benim kendimce cok.ihtiyacim var ve belediye baskani bana gel ise basla dese hoc dusunmeden evet derdim ... Hayir doyecek olani da hic sanmiyorum ...
ama malesef kpssye hazorlancam tekrardan ve dar olan bi kadroya yeerlesebilecekmiyim bakalim
torpilin gunah oldugunu biliyorum ama duzen boyle malesef ve Hz.Ömer in adaleti yok artik ...
ustler torpili reddetse bu boyle devam etmezdi
Yani torpilin kokten usttekiler tarafindan sona erdirilmesi gerek bu benim dusumcem tabi ki bu duzunceye de beni bu kotu duzen itiyo
Basli basina zaten her konuda haksizlik yapiliuo mesela iibflilerin yapmasi gereken isleri baskalari yapiyo ...
Bi arkadasim fizik tedavi okudu ve insan kaynaklari uzmaniydi ozel bi sirkette ...! E hal boyle olunca bize is kalmiyo kadro daraliyo
kisacasi ust makamdakiker once bi kendone ceki duzen verse biz zaten veririz hay hay ..

sen elinden geleni yaparsın zaten o işi çok hakkedersin o zaman tamam tanıdıksız girilmiyordur birini bulursun.

ama atıyorum özel sektörde belli üniversite mezunları varken torpilli diye kötü üniversite mezunu alınıyorsa bu haksızlıktır. ha iyi üniversiteden mezun olur kendini geliştirmiştir başarılıdır çalışkandır ama tanıdıksız iş bulunmuyor diye tanıdık bulur. neyse derim. zaten hakkıdır. ama öbür taraftan hakkettiğinden daha iyi yerlere torpille girmeye çalışan ne olursa olsun haksızlık yapmış oluyor. daha hakkeden o iş için çabalayanların önünü kapamaktır bu. hiçbir açıklaması yok.

sen elinden geleni yaparsın zaten o işi çok hakkedersin o zaman tamam tanıdıksız girilmiyordur birini bulursun.

ama atıyorum özel sektörde belli üniversite mezunları varken torpilli diye kötü üniversite mezunu alınıyorsa bu haksızlıktır. ha iyi üniversiteden mezun olur kendini geliştirmiştir başarılıdır çalışkandır ama tanıdıksız iş bulunmuyor diye tanıdık bulur. neyse derim. zaten hakkıdır. ama öbür taraftan hakkettiğinden daha iyi yerlere torpille girmeye çalışan ne olursa olsun haksızlık yapmış oluyor. daha hakkeden o iş için çabalayanların önünü kapamaktır bu. hiçbir açıklaması yok.
Siz de haklisiniz ama bende hakliyim bu torpil meselesi kokten hallolmadikca devam edecektir
ben bu konuda ust makamdakileri elestiririm siradan bi halki degil
Milleti.mecbur birakanlara hesap sorulmali bence
Ben acik acik soyluyorum torpilim.olsa bi dk durmam
Cunku belediyede tanidigim olan bi kisi lise mezunu . Hak ediyo mu etmiyo bence ben guzel.bi unide okudum ama bostayim oysa o goturuyo maaslari oh ne guzel ..
kpss yi de ben sacma bulurum hep sanki bize is yerinde calistogimizda oradaki sorular mi sorulacak ..
Ozel sirketler zaten adaletsiz beledoyler daha da adaletsiz torpilin yoksa bile inanmiyolar o derece kaniksanmis
Demek istedigim duzenin temelinde bozukluk var issizlik bizim ulkemizde torpil devam ettigi surece adaletsizlikler devam ettigi surece yapisal olmaya devam edecektir biz de mecbur bu duzene ayak uydurmak zorunda kalacagiz

Eşim belediye de çalışıyor, torpille de girmedi
Hiç de öyle rahat çalışmıyorlar
Haftada 4 gün gece mesaisine kalıp, ertesi sabah dinlenmeden yeniden iş başı yapıyor
Eskidendi o bir kişilik işi beş kişi yapıp, el ense yapan kadrolar
Adam yattığı yerleri bilmiyor, perişan, bayram tatili bile yok
esinizi bilemem is yerindeki konumu farkli demek ki bilemiyorum benim tanidiklarim gayet rahat olduklarini soyluyorlardi ayroca sabah 8 aksam 5 daha ne olsun bayram tatillerini de yapiyorlardi
Sizi yalanci cikarmaya calismiyorum yanlis anlamayin esinizin.pozisyomu calistigi belediyenin sartlari demek ki agir calismayi gerektiriyo ben sahit oldugumu anlatiuorum
zaten istanbul daki belediyelre basvuru yapcam denemek sansimi denemek istiyorum.yine de bakalim hayirlisini masip etsin Rabbim

Benimde en çok istediğim şey belediyeye girmekti.ama maalesef kpss puanım yetmiyor.belediyeye girmek için 85-90 puan şart.bende bir süre proje işi için belediyede çalıştım ve imkanları gerçekten çok güzel özele göre ,şimdide özelde iş beğenemiyorum o şartları görünce.ayrıca belediyenin kendi sitesinde felan olsun cv bankası var orada başvuruda yaptım ama boşuna çok zor bireysel bir başvuru yapıp belediyeye girmek.bu arada bende işletme mezunuyum iibf liler genelde orda evrak işleri bilgisayar işletmenliği felan yapıyorlar benim gördüklerim öyleydi en azından.

Benimde en çok istediğim şey belediyeye girmekti.ama maalesef kpss puanım yetmiyor.belediyeye girmek için 85-90 puan şart.bende bir süre proje işi için belediyede çalıştım ve imkanları gerçekten çok güzel özele göre ,şimdide özelde iş beğenemiyorum o şartları ogörünce.ayrıca belediyenin kendi sitesinde felan olsun cv bankası var İoorada başvuruda yaptım ama boşuna çok zor bireysel bir başvuru yapıp belediyeye girmek.bu arada bende işletme mezunuyum iibf liler genelde orda evrak işleri bilgisayar işletmenliği felan yapıyorlar benim gördüklerim öyleydi en azından.
Ben de sizin gibi dusunuyorum ozel sirketten bin kat iyi belediye
Ben bireysel netten basvuru yapilabildigini bilmiyodum nasil yaptiniz yayinllaniyo mu ilan falan ben hic gormemistim de
bilgisayar isletmenligi sertidikam yok malesef zaten pc den hic anlmam
:(

Benimde en çok istediğim şey belediyeye girmekti.ama maalesef kpss puanım yetmiyor.belediyeye girmek için 85-90 puan şart.bende bir süre proje işi için belediyede çalıştım ve imkanları gerçekten çok güzel özele göre ,şimdide özelde iş beğenemiyorum o şartları ogörünce.ayrıca belediyenin kendi sitesinde felan olsun cv bankası var orada başvuruda yaptım ama boşuna çok zor bireysel bir başvuru yapıp belediyeye girmek.bu arada bende işletme mezunuyum iibf liler genelde orda evrak işleri bilgisayar işletmenliği felan yapıyorlar benim gördüklerim öyleydi en azından.
Ben de sizin gibi dusunuyorum ozel sirketten bin kat iyi belediye
Ben bireysel netten basvuru yapilabildigini bilmiyodum nasil yaptiniz yayinllaniyo mu ilan falan ben hic gormemistim de
bilgisayar isletmenligi sertidikam yok malesef zaten pc den hic anlmam world excel falan okulda gormustum ama hic bilmem
:(

Back
X