Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BELEDIYEDEN DOGUM PAKEDI ACTIRILIYORMUS BILGISI OLAN VARMI?
Belediyeye gidip doğum pakedi actiriliyormus esiminde benimde sigortam yok. Ücretsiz olarak hastanede muayen olup doğum yapılabilirmis bu belgeyle bilgisi olan varmı yâda benim durumumda olup hangi yolları izlediniz?
Belediyeye gidip doğum pakedi actiriliyormus esiminde benimde sigortam yok. Ücretsiz olarak hastanede muayen olup doğum yapılabilirmis bu belgeyle bilgisi olan varmı yâda benim durumumda olup hangi yolları izlediniz?
Canım bizimde sigortamiz yok ama her gittiğimde 50 TL veya 7 TL muayene ücreti oduyordum orda bı amcayla sohbet ettik saolsun ben gebe olmadığım halde sistemde öyle gösterip ücret ödemedim bi kaç kez bunu biliyorum sadece
Gebeliğin başladığı tarihten itibaren doğumdan sonraki ilk sekiz haftalık, çoğul gebelik halinde ise ilk on haftalık süreye kadar olan muayenelerde analık sigortası geçerli oluyor, muayene ve doğumda sigortalı gibi muamele görüyorsunuz
Gebeliğin başladığı tarihten itibaren doğumdan sonraki ilk sekiz haftalık, çoğul gebelik halinde ise ilk on haftalık süreye kadar olan muayenelerde analık sigortası geçerli oluyor, muayene ve doğumda sigortalı gibi muamele görüyorsunuz