BELEDIYEDEN DOGUM PAKEDI ACTIRILIYORMUS BILGISI OLAN VARMI?

Ferbus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
105
17
18
33
Belediyeye gidip doğum pakedi actiriliyormus esiminde benimde sigortam yok. Ücretsiz olarak hastanede muayen olup doğum yapılabilirmis bu belgeyle bilgisi olan varmı yâda benim durumumda olup hangi yolları izlediniz?

Belediyeye gidip doğum pakedi actiriliyormus esiminde benimde sigortam yok. Ücretsiz olarak hastanede muayen olup doğum yapılabilirmis bu belgeyle bilgisi olan varmı yâda benim durumumda olup hangi yolları izlediniz?
Canım bizimde sigortamiz yok ama her gittiğimde 50 TL veya 7 TL muayene ücreti oduyordum orda bı amcayla sohbet ettik saolsun ben gebe olmadığım halde sistemde öyle gösterip ücret ödemedim bi kaç kez bunu biliyorum sadece

Gebeliğin başladığı tarihten itibaren doğumdan sonraki ilk sekiz haftalık, çoğul gebelik halinde ise ilk on haftalık süreye kadar olan muayenelerde analık sigortası geçerli oluyor, muayene ve doğumda sigortalı gibi muamele görüyorsunuz

Yo doğum yapına değil merak ettiğim yeni öğrendik ve şuan ki kontroller ultrason vs ücretsiz olabiliyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…