beli kapatmak?

uumutsuzz

sıraya dizdin bizi zaman.
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
280
9
68
İstanbul
kızlar kışın zıbın giyerek belimi kapatabiliyorum. şimdi malum yaz ve işim sebebiyle çok sıcak bi ilçede yaşıyorum. bi penye t-shirt giydiğimde belimin açılmamasını istiyorum. uzun penyeler veya tunik tarzında gömlekler le nereye kadar idare edeceğim. sizin bu konuda tecrübeleriniz neler?

Ben de cok sicak bir yerde calisiyordum. A101de filan pamuklu ince askili atletler var, badi gibi. Onlardan giyiyordum. Hem bunaltmiyor, hem teri emiyor, hem de belin acilmiyor.

Ben de cok sicak bir yerde calisiyordum. A101de filan pamuklu ince askili atletler var, badi gibi. Onlardan giyiyordum. Hem bunaltmiyor, hem teri emiyor, hem de belin acilmiyor.

Ben hiç atlet giymem.
Belim de hiç açılmaz.
Bluzlarım belimi örtecek seviyede sanırım...

geçen bi sınavda görevliydim, kızın biri penye bi tshirt giymişti. kağıdına yazmak için sıraya eğildikçe bütün iç çamaşırı foraaaaa :53:,
bi de atlet vardı içinde ama atleti külotun içine sokmuş. çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor gerçekten de. :52:

Yaz kış çıtçıtlı badi giyiyorum. arkadan poposu görünen hanımları görünce sinirim tepeme çıkıyor. Çok kötü bir görüntü.
Etek giyildiğinde bir sorun olmaz.
Ama pantolon (özellikle düşük bel kotlarla) yazın da giyilmesi gerekiyor bence...

Yaz kış çıtçıtlı badi giyiyorum. arkadan poposu görünen hanımları görünce sinirim tepeme çıkıyor. Çok kötü bir görüntü.
Ama pantolon (özellikle düşük bel kotlarla) yazın da giyilmesi gerekiyor bence...

Hımmm...
Anladım ben şimdi...
Ben hiç düşük bel pantolon giymiyorum demek ki o yüzden açılmıyor benim bel.

Katılıyorum arkadasa

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kızlar kışın zıbın giyerek belimi kapatabiliyorum. şimdi malum yaz ve işim sebebiyle çok sıcak bi ilçede yaşıyorum. bi penye t-shirt giydiğimde belimin açılmamasını istiyorum. uzun penyeler veya tunik tarzında gömlekler le nereye kadar idare edeceğim. sizin bu konuda tecrübeleriniz neler?

Aynı durumu bende yaşıyorum.. G..g.. Adlı alısveris sitesinden bel kapatıcı adı altında bir adet siyah ve bir adet beyaz sadece gogusaltından baslayıp aşagı kadar inen atlet gibi diyebilecegim ürünler var..ben 2 adet ürün ve kargo ucretsiz sekilde 11 tl ye aldım..benim derdimi de çözdü açıkcası...önerebilirim😊

Tutkunun badileri terletmiyor ki. Aksine teri aliyor ve hasta etmiyor. Her gun degistirin huylaniyorsaniz o zaman hem daha ferah olursunuz hem de belinizi korursunuz.

yaz kis citcitli badi giyorum onu giymedigimde rahatsiz olurum cok alistim terletmiyor citcitli zibinlar eskiden bende cok rahatsiz olurdum belim gorunecek diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben artık kot pantolonu çok çok nadir giyiniyorum. Piecessin taytları var pantolon gibi duruyor, hem yüksek belli hem çok rahat. 7-8 ayrı rengini aldım. Tayt gibi yapışmadığı için üstüne tunik falan giymek gerekmiyor. Normal pantolonla giydiğin t shirtlerle oluyor. Bel açılma derdim bitti. Bi de eğer göbeğin yoksa dar badileri ya da gömlekleri pantolon içine sokarak kemerle kullanabilirsin. Bu sene çok moda bu tarz da.

Herkes yazın atlet giydiğine göre güneyde yaşayan yok hiç... Buralarda yazın atleti bırak, çıplak bile gezsen yine terlersin :(
Benim belimin açılacağı t-shirtüm yok sanırım, hepsi düşük bel pantolonumun kemer yerini bir-iki cm geçecek uzunlukta.

Yaz kış atlet giyerim ben, atletsiz asla rahat edemem.
Yazın Marmaris'e gitmiştik şirketçe eğitim için, orada bile o sıcakta atleti çıkarmadım üzerimden.insanın terini emiyor atlet.çıtçıtlı badi aldım ama alışmadığımdan mıdır nedir, feci rahatsız etti beni, giymedim bir daha da.
Atlet giymekten başka bir çözümü yok sanırım.yada uzun penye tunik vs giyeceksin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya ben istanbul un nemli sıcağında bile citcitli atletimi hiç çıkarmam.Annem bile şaşırıyor ama ben kendimi çıplak gibi hissediyorum nedense yılların alışkanlığı.Tatillerde bile akşamları elbisemin içine giyiyorum.Takintili bir davranış mi bilmiyorum ama çok da çeşit ve renk var benim en memnun kaldığım markalar iki yıldız,erdem sanırım.

Uzun atlet uzun tshirt zaten dar ve yakası açık hiçbirşey giyemem dar body giyince göğüs bel popo olduğu gibi ortada ben zaten şu göğsünün çatalını gösteren bayanları hiç anlamıyorum yani çok dikkatli olmak gerekir ben güneyde yaşıyorum mangodan uzun askılı atlet alıyorum her renk var onları tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dusuk bel giymeyerek kapayabilirsin.. hem bel bolgesindeki cirkin simit goruntusu de yok oluyor :)

geçen bi sınavda görevliydim, kızın biri penye bi tshirt giymişti. kağıdına yazmak için sıraya eğildikçe bütün iç çamaşırı foraaaaa :53:,
bi de atlet vardı içinde ama atleti külotun içine sokmuş. çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor gerçekten de. :52:

Kafamda canladırınca bile çoook güldüm :D Resmini çekeydin ya.töbe töbe :P

Çıtçıtlı Body Olmadan Olmaz Çok Terletecek Kalınlıkta Değiller Zaten En Garantisi Budur :34:

Back
X