beli kapatmak?

Ben de hazır çıt çıtlı atletler konuşuluyorken bir soru sorayım. Bu çıt çıt kısmı sizin de bacaklarınızı kesmiyor mu? Bir kaç farklı marka denedim kasıklarım hep yara oldu ama vazgeçemiyorum da alttan ince külotlu çorapla giyiyorum mecburen:)

Ben de hazır çıt çıtlı atletler konuşuluyorken bir soru sorayım. Bu çıt çıt kısmı sizin de bacaklarınızı kesmiyor mu? Bir kaç farklı marka denedim kasıklarım hep yara oldu ama vazgeçemiyorum da alttan ince külotlu çorapla giyiyorum mecburen:)

Ben yaz kış giyerim arada çengeli acitir. Oda bir tane cit cit atletimde olur. Acaba kilolumusunuz ? Bacaklar surtuyor olabilir mi oraya ? Benim atletten kaynakli cengelin kenari sert ama sizin hep oyleymis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay nasil giyebiliyirsunuz o citcitlilari, bikere giyeyim dedim , tuvalette acana kadar altima kaciriyordum.Buna bende cözüm ariyorum

Hayır hiç bir sorun yaşamıyorum. Markaya bakmıyorum alırken. :44:

Ben yaz kış giyerim arada çengeli acitir. Oda bir tane cit cit atletimde olur. Acaba kilolumusunuz ? Bacaklar surtuyor olabilir mi oraya ? Benim atletten kaynakli cengelin kenari sert ama sizin hep oyleymis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayır değilim 34 bedenim ama nedense o kısım çok yara olur. Zaten 3 parça çıtçıt ya da çengell atletler. 2 parça olsa rahat edicem ama o 3 parçalık sert kumaş fazla gliyor bana

Ben hiç atlet giyemem çok bunaltır beni. Ama hep ten ya da siyah yüksek bel dikişsiz külotları tercih ediyorum. Açılsa bile atlet gibi duruyor onlar.

Back
X