Belim çok ağrıyor

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Arkadaşlar 5 aylik hamileyim ve belim çok ağrıyor hafif hafif masaj yaptırıyorum eşime ama geçmiyor gebelikte normalmidir sizce bel ağrısı yaşayan hamileler varmı

Al benden de o kadar ,belim inanılmaz ağrıyor ,ovma faln yaptırmıyorum ben ,bi gün ağrımaZ sa ertesi gün ağrıyor ayakta kalınca da ağrıyor anlamadım .Dr normal bunlar dedi ama beni kasıyor cidden

Al benden de o kadar ,belim inanılmaz ağrıyor ,ovma faln yaptırmıyorum ben ,bi gün ağrımaZ sa ertesi gün ağrıyor ayakta kalınca da ağrıyor anlamadım .Dr normal bunlar dedi ama beni kasıyor cidden
Allah yardım etsin gerçekten çok zor kaç aylık sizin bebişiniz. Bnim daha 5 aylik yeni oldum karnım falan da yok yük yok yani üzerimde anliyamiyorum

Arkadaşlar 5 aylik hamileyim ve belim çok ağrıyor hafif hafif masaj yaptırıyorum eşime ama geçmiyor gebelikte normalmidir sizce bel ağrısı yaşayan hamileler varmı
Canım bende 5.5 ayşık hamileyim, üç gündür kalkamıyorum bel ağrısından. Bir de fıtık vardı bende o mu tetiklendi bilemiyorum ama çok ağrılı benimde. Doktorum normal olduğunu söyledi.

Canım bende 5.5 ayşık hamileyim, üç gündür kalkamıyorum bel ağrısından. Bir de fıtık vardı bende o mu tetiklendi bilemiyorum ama çok ağrılı benimde. Doktorum normal olduğunu söyledi.
Bnimde iki gündür anlatamam üşüttüm sandim ama hiç alakası yok gecmiyo insallah iyi oluruz canım ya

Benim daha 6haftalık ,daha çok erken bu ağrı gibi geliyor ama anlamadım
Amaniiin maşallah canım bnim 6. Haftalarda bnim de oluyordu çok değil ama doktorum bnden hep uzanmami istedi birde sol tarafima uzanıp uyumamı istemişti bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…