• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belin zayıflasinn artikk.....

belin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
1.372
22
46
İstanbul
Kac aydan beri kilo al kilo ver bi turlu eskiye donemiyorum.Hic bi pantolunum olmuyor moralim feci bozuk.kilom 62 hedefim 55 boy 1.70

Sabah
Bir dilim kepek ekmegi
DOmates
Salatalik
LIght peynir bir dilim
OGlen ne yiyecegim karar vermedim henuz

kilon çok değilki niye moralini bozuyorsun ben 165 boyundayım 59 kg yum sen boyuna göre cok iyisin canım

Canım sende bu kıloyla ağlanıyorsan bızz ne yapalımm 25 kılo fazlalığım varr:1::1::1:

öğlen
bir lahmacun ve ayran
akşam
kabak yemeği az yağlı
bir buçuk dilim tam buğday ekmeği ....
spor yapamadım belki gece yaparım ama işten eve yürüdüm .... bakalım ne kadar zamanda inicem istediğim kiloya ...

dün mandalin bir adet ve bir adet diyet biskuvi yedim günü kapadım ...
bu sabah
bir dilim light peynir
bir domates
azcık acuka
bir buçuk dilim kepek ekmeği
çay
deminde bir adet mısır light yedim ...
sonra şekersiz türk kahvesi içtim ..
40 dakika sporumuda yaptım... oh misss harika hissediyorum ....

öğlen yemeğim
bir kase domates çorbası ...
bir küçük dilim tam buğday ekmeği .....
akşamda aynısını yapıcam sanırım ... bir an önce bir kaç kilo gitsin istiyorum çünkü tartıya bakınca moralim bozuluyor ..

bir diyet biskuvi yedim ...
birazdan çay içicem şekersiz ..leslie yaptım 3mil sporum tam olsun .. hafta içi çalışıyorum spor yapmaya halim kalmıyor ... hafta içinede bir gün en azından sporu koyucam ....

sabah
bir buçuk dilim kepek ekmeği
domates
azcık acuka
bir dilim light peynir
şekersiz çay .....
bir fincan türk kahvesi az şekerli içtim ... bugün tartıldım gra verememişim yaa çok sinirim bozukk .. üç gün oldu neden böle oldu anlamadım ... 45 dakiika spor yaptım .. ama vazgeçmeyeceğim ..... eskiden olsa hemen verirdim ama olsun yılmak yok ...

artık tartılmak yok cidden moralim bozuluyor tartıya çıkınca bir hafta sonra tartılcam ....
öğlen ...
yarım dilim tam bugday ekmeği
bir tabak domates çorbası
salata
yoğurt bir kase
akşamda aynısını yapıcam sanırım ..... bir an önce gitsinn yaa ... bu ne böle balık gibiyim ... bu arada arada bir kaç kuru kayısı yedim ..

arada bir krep yedim tutamadım kendimi azcık peynirle birde çay içtim akşam yemiyeceğim ... belki sadece yoğurt ve meyve yerim bir tane .... bena ceza ...

Sabah tartildim 61.8 im az da olsa basladim sanirim vermeye.63 e yakındim yani. Neyse
Sabah
BIr tabak tarhana çorbası
Bir dilim kizarmis ekmek
BIr adet light kalper

akşam
iki dilim bugday ekmeği
bir kase çorba
salata

gecede yoğurtla elma yerim biter bugünde ... 40 dakika sporumuda yaptım ....maşallah diorum kendime iyi dayanıyorum ..şu diyet bir bitsin alışverişe atıcam kendimi ...

günaydın günlüğüm tam gaz devam ediyoruz ...
sabah kahvaltım klasik
iki dilim bugday ekmeği
bir dilim kalper light
acuka
domates
salatalık
şekersiz çay
ardından 30 dakika spor yaptım ....
bu sabah kilom 61.3 oldu .. hadi gayret inşş yarın 60 ı görücem ... bu hafta sonuna kadar 59 düşerim inşş böle giderse .. 50 lilere düştüğümde gerisi kolay ..
demin bir mandalina yedim ..bir şekersiz türk kahvesi içicem birazdan ..

senden uzak kaldım maalesef ... hala aynı kilodayım .... veremedim kiloları . bugün yine başladım . hadi hayırlısı ...
sabah
ufak bir parça börek yedim
öğlen birşey yemedim bir kase çorba içtim
akşamda az yağlı kabak yemeği yedim iki dilim buğday ekmeği ..
tabi spor yk bütün gün masa başında çalıştım ... aa birde muz yedim ....

Back
X