- 18 Şubat 2022
- 41
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi Samira1234
Kizlar adetime 3 gün var dayanamadım test yaptım göz yanılması mi bilmiyorum sanki gölge gibi bı çizik goruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hemen değil bı 10 -15 dk sonravar bence , hemen mi cikti
Karnımın sağ tarafı ve belimde az az ağrı oluyo arasıra uzun surmuyorSabah bi daha yapin ve en fazla 10 dk Bekleyin
Gunumu bekliyecez galiba yedek almadım test eczaneler de kapalı olur cumartesiSabah bi daha yapin ve en fazla 10 dk Bekleyin
Çok beklemiş test yeniden yapın ilk idrarla yarın 1 e kadar açık eczanelerGunumu bekliyecez galiba yedek almadım test eczaneler de kapalı olur cumartesi
Eski bir eczaci olarak söylüyorum pazar günü tam kapalı
Ay benımde testım aynı senınkı gibi :)) degerinşz kaç acaba . Benımde 3 gün Kaldı reglime.Kan tahlili yaptım bugün hamileyiiiimAllah isteyen harkese nasip etsin inşallah
![]()
kan tahlilinden sonra ne yaptiniz bende hamileyim ancak hemen doktora gitmeli miyim emin degilimKan tahlili yaptım bugün hamileyiiiimAllah isteyen harkese nasip etsin inşallah
![]()
Canım merak ettim hamile çıktn muKizlar adetime 3 gün var dayanamadım test yaptım göz yanılması mi bilmiyorum sanki gölge gibi bı çizik goruyorumEki Görüntüle 3009391
Canım merak ettim hamile çıktntutunamadan gitti düşük bile sayılması değerlerim düşük çıktı kan tahlilleri mi yaptırdim aşırı demir eksikliği varmış düşüğe ve tutunamama sebebi oluyormuş takviyelerle basladim bu ay inşallah tutar gece uykumda karnıma kramp girdi iki defa akıntım oluyo sarımtırak inşallah tutar reglime 7 gün vardua edinnn
![]()
Benim ilk gebeligimde hiç belirtim yoktu anlamamıştım bileHafif sancilanmam oldu bugün 2 saat kadar akıntı oluyor ama yoğun değil inşallah sağlıkla olur kucağına alırsın senin belirtilerin nasildi