Belirsiz...

duygusuz_girl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
1.993
3.155
248
Yine ben ve aynı konum.
Ben aylar önce birinden ayrılmıştım malum istediği şeyler vardı.
O kadar çok ağladım ki sınavımı bile etkiledi ve tekrar peşinden gittim seni istiyorum diye.Ama o isteklerinden bahsetmemeye başladı.
Bitmiş gitmiş diyeceksiniz,bazılarınız da hak etmişsin ama her şeye açığım:)
Eğer tekrar denemeseydim tekrar içimde ona karşı bir şeyler olacaktı.
Aileler bile biliyordu malum,bir insanın gözlerinin içi bile yalandan güler mi?Ya da ağlar mı yalandan onu da bilmiyorum her neyse.Biz tekrar başlamaya devam ettik ve ailevi problemleri vardı.
Bana biraz soğuk davranmaya başladı.Hem sınava hazırlanıyor,hem eve bakıyor,hem kendi dükkanları hem de başka bir işte çalışıyor.Bana soğuk davranmaya başladı,anlıyordum destek te oluyordum birden hiç neden yokken kavga ettik.Ve ayrıldık canım istemiyorum falan şeklinde kavga da olmadı.
Faceden de silmedim,bende bitirmedim.Her şeyi ondan bekledim.
Ertesi gün mesaj attı:
'Böyle olması gerekiyor,kendine iyi bak,gerçek nedenini hiçbir zaman bilemeyeceksin diye'
Ve arkadaşlarıma da mesaj atıyordu benimle arkadaşlığınızı bitirmeyin,onu çok üzecektim şeklinde.
Aradan iki aylık dilim geçti ve görüyordum onu.Bana bakıyordu gözlerini ayırmadan ben bakmıyordum biraz tuhaf olsa da alıştım...

Ve biraz önce tesadüfen profilini gördüm ana sayfada yazısı çıktı.Arkadaşımın profiline girmiştim.Eski sevgilisinin adı ve soyadını yazarak:
Kimse unutturamadı seni diye...

Bunları bazılarınız neden anlatıyor diyebilirsiniz.Şöyle diyim bu yazıyı gördüğüm ilk 10 saniye kulaklarım uğuldamaya başladı ve bayılacağım sandım ama sonra gülmeye başladım.
Kullanıldım dedim,ama ben masumdum.Tek amacım sevmekti.
Başka bir kötülüğüm olmadı ki...

Ağlayamıyorum da zaten duygusuz oldum.Sadece sizinle paylaşmak istedim.
Daha 18 yaşındayım.Karşıma iyileri de çıkar biliyorum.
Ama bu devirde birlikte olduğun kızın her zaman daha prestijli olduğunu tekrar öğrendim.
Umarım herkes umduğunu bulur...
İyi geceler:)

cnm benim kıyamam sana eminim ki çok kötü bi duygu bu hayat böyle adaletsiz işte iyilik yaparsın kötülük bulursun iyi niyeti olan sevenler neden sevilmezki ya çok merak ediyorum bu kötü insanlar insanlarla alay eden duygularıyla oynanyanlajr nasıl insan bunlar ya sen sadece üzüldüğünle kalıyorsun oysaki karşındaki gayet keyfınde mutlu deymez böyleleri için yakınmaya alllah iyilerini çıkarsın karşına dilerim sakın üzülme arkana değil önüne bak kib tatlımm

Konu basliginiz "belirsiz" ama belirsiz olan hic birsey yok. Eski erkek arkadasiniz nasil bir insanmis ki hic utanmadan eski sevgilisinin adini soyadini yazip birde onu profiline koyup kimse seni unutturamadi diyor. Cok kotu laflar geliyor aklima yazamiyorum buraya. Bir kere onun yaptigi asiri bi caresizlik ve ondan sonra ciktigi kizlara asiri saygisizlik. Hangi akli basinda bir adam boyle birsey yapar. Ve o kiz mukemmel degildir merak etmeyin. O eski erkek arkadasiniz sadece onu hayalinde suslemis ve simdilerde de onun "mukemmel askinin" tarifi olmus. Ama kiz iyi yapmiski ayrilmis boyle seviyesiz bir insandan. Boyle tipler ayrildiktan sonra cirkeflesen, "zaten hic sevmemistim ki" diyen tipler oluyor. Aman uzak dur. Birak gitsin.

Burda onun unutamadığı sevgilisinden bahsediyorsunuz sanırım. O kızı tanıyor musunuz ve birlikte olduklarından nasıl bu kadar emin misiniz?

O kızı tanıyorum.Hem de en yakından.Ve o kız benden nefret eder,ikisi birlikteyken kız benimle uğraşıyordu mail atarak.Kızın babası öldü ve ertesi gün o benim beni toparlayan biri var uzak dur diye msj attı bana.Bende güzel bir tabirle zaten baban vefat etmiş,ertesi gün bana bunları yapıyorsun.Bari adam mezarında birkaç gün rahat uyusun demiştim.O da bunu ona yanlış anlatmış,bana babam la ilgili ölmüş kişiyle ilgili laflar söylüyor şeklinde.
İkisi de yatmışlar bunu da öğrendim.Benim içimde büyük çaresizlik vardı ve onunla çıkarken bile bana mesajlar atıyordu.Ortak arkadaş sayımız çok fazla.Onların tellerinden onlar adına tabi bende yemiyordum ve direkt neyse işim var şeklinde konuyu kapatıyordum.
Kızın şu anda sevgilisi var.Ama hala benimle uğraşır.
Giden gitmiş,sevgilisini ona verdim ama uğraşma sebebi hala belirsiz.

Madem eskiyi unutamadı;Neden gözlerinin içi bile gülüyordu,arkadaşlarımla yakın,ailemle tanıştı.Beni yalnız bırakmamak için geceleri bile işten aldı.O kadar özel hediyeler,ailemle tanışmak istemeler...
Hani her şeye yalan demek...
Ve biz ilk defa denemedik onunla.Birkaç defa yapmaya çalıştık olmadı.
Ama hiçkimse seni unutturamadı demek biraz ağır geldi bana.
Madem unutturamadı neden peşinden koşma gereği duyuyorsun.
Ya da neden hala bakıyorsun...

cnm benim kıyamam sana eminim ki çok kötü bi duygu bu hayat böyle adaletsiz işte iyilik yaparsın kötülük bulursun iyi niyeti olan sevenler neden sevilmezki ya çok merak ediyorum bu kötü insanlar insanlarla alay eden duygularıyla oynanyanlajr nasıl insan bunlar ya sen sadece üzüldüğünle kalıyorsun oysaki karşındaki gayet keyfınde mutlu deymez böyleleri için yakınmaya alllah iyilerini çıkarsın karşına dilerim sakın üzülme arkana değil önüne bak kib tatlımm

Canım teşekkür ediyorum.
Öyle kötü bir dünyaki,oturup ne yaptım diye düşünürken,O' unutamadığı kız onca oyun çevirirken mutlu ben masumca severken mutsuzum.Adalet nerede anlayamadım hala...Sende kendine iyi bak güzelim teşekkür ediyorum.Umarım Allah iyilerle karşılaştırır hepimizi.

Konu basliginiz "belirsiz" ama belirsiz olan hic birsey yok. Eski erkek arkadasiniz nasil bir insanmis ki hic utanmadan eski sevgilisinin adini soyadini yazip birde onu profiline koyup kimse seni unutturamadi diyor. Cok kotu laflar geliyor aklima yazamiyorum buraya. Bir kere onun yaptigi asiri bi caresizlik ve ondan sonra ciktigi kizlara asiri saygisizlik. Hangi akli basinda bir adam boyle birsey yapar. Ve o kiz mukemmel degildir merak etmeyin. O eski erkek arkadasiniz sadece onu hayalinde suslemis ve simdilerde de onun "mukemmel askinin" tarifi olmus. Ama kiz iyi yapmiski ayrilmis boyle seviyesiz bir insandan. Boyle tipler ayrildiktan sonra cirkeflesen, "zaten hic sevmemistim ki" diyen tipler oluyor. Aman uzak dur. Birak gitsin.

Ruh halim o kelimeden sonra belirsiz olmaya başladı.
Kız ona onca şey yaptı,kızla iki yıl çıktılar ama iki gün çıkıyorlar,4 ay ayrı kalıyorlardı.Nasıl bir ilişki orası muamma.Ama yatma olayları olduğu için şaşırmıyorum artık.
Hani insan sevildiği yer de mutlu olamaz,diğer taraf daha cazip gelir aynen öyle..
Tek bir şey var kızda ondan farklı değil.Onu çok sevdiğini söyleyip,aynı anda onun kardeşim dediği kişilerle çıktı.Bıraktım gitti zaten.Beni üzmek istemediği için o bırakmış.Böylesi daha iyi.Ama onca şeyden sonra hala onu unutamadım demeyi hazmedemedim...

seni anliyorum. benim eski erkek arkadasim da biz ayrildiktan sonra bana benden onceki sevgilisini hala sevdigini soylemisti ki onlar bizim cikmamizdan 4 sene evvel kiz bunu aldatti diye ayrilmislardi... Yani bana oyle soylemisti. Sonra yok efendim o beni aslinda aldatmamisti falan dedi ayrildiktan sonra. Ve bunlardan 2.5 ay sonrada kuyrugunu skistirmis gelmis benden yuzsuzce ozur diledi. Beni geri istiyormusmusmus. Bu tiplerden ne kendilerine ne de baskalarina hayir gelir.

seni anliyorum. benim eski erkek arkadasim da biz ayrildiktan sonra bana benden onceki sevgilisini hala sevdigini soylemisti ki onlar bizim cikmamizdan 4 sene evvel kiz bunu aldatti diye ayrilmislardi... Yani bana oyle soylemisti. Sonra yok efendim o beni aslinda aldatmamisti falan dedi ayrildiktan sonra. Ve bunlardan 2.5 ay sonrada kuyrugunu skistirmis gelmis benden yuzsuzce ozur diledi. Beni geri istiyormusmusmus. Bu tiplerden ne kendilerine ne de baskalarina hayir gelir.

Aynen öyle canım gelmez.
Hayır ellerine ne geçiyor anlamıyorum biz yapsak adımız farklı olur ama onlar ikili oynayınca erkek adamdır der geçerler.
Umarım iyileri denk gelir artık.

Back
X