Burda onun unutamadığı sevgilisinden bahsediyorsunuz sanırım. O kızı tanıyor musunuz ve birlikte olduklarından nasıl bu kadar emin misiniz?
O kızı tanıyorum.Hem de en yakından.Ve o kız benden nefret eder,ikisi birlikteyken kız benimle uğraşıyordu mail atarak.Kızın babası öldü ve ertesi gün o benim beni toparlayan biri var uzak dur diye msj attı bana.Bende güzel bir tabirle zaten baban vefat etmiş,ertesi gün bana bunları yapıyorsun.Bari adam mezarında birkaç gün rahat uyusun demiştim.O da bunu ona yanlış anlatmış,bana babam la ilgili ölmüş kişiyle ilgili laflar söylüyor şeklinde.
İkisi de yatmışlar bunu da öğrendim.Benim içimde büyük çaresizlik vardı ve onunla çıkarken bile bana mesajlar atıyordu.Ortak arkadaş sayımız çok fazla.Onların tellerinden onlar adına tabi bende yemiyordum ve direkt neyse işim var şeklinde konuyu kapatıyordum.
Kızın şu anda sevgilisi var.Ama hala benimle uğraşır.
Giden gitmiş,sevgilisini ona verdim ama uğraşma sebebi hala belirsiz.
Madem eskiyi unutamadı;Neden gözlerinin içi bile gülüyordu,arkadaşlarımla yakın,ailemle tanıştı.Beni yalnız bırakmamak için geceleri bile işten aldı.O kadar özel hediyeler,ailemle tanışmak istemeler...
Hani her şeye yalan demek...
Ve biz ilk defa denemedik onunla.Birkaç defa yapmaya çalıştık olmadı.
Ama hiçkimse seni unutturamadı demek biraz ağır geldi bana.
Madem unutturamadı neden peşinden koşma gereği duyuyorsun.
Ya da neden hala bakıyorsun...