belirsizlik çok kötü birşeyy:S Peki siz ne düşünüyorsunuz??

yagmur4289

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
10
0
36
Adana
merhaba kızlar;
2 yıl öncesine kadarr bir ilşkim vardı.. farklı şehirlerde okuyorduk hala öyleyiz... 6 saatlik mesafeye rağmen 2 haftada bir gelirdi beni görmeye.. beni sevdiğinden adım gibi emindim...10ay kadar beraberlikten sonra onun aşırı kıskançlıklarından çok bunaldım aylarca çektim seviorum o da beni sevio die katlandım ama çok bunalmıştım..neyse ayrılmaya karar verdm ve ayrıldım.. 2 yıldr birbirimizi görmüyoruzz ama birkaç ayda bir mutlaka arar ya da ben mesaj atarm falan görmeden de olsa görüşüyoruz..Artık 1 yıl kadar ayrı kalmıştık ve o kıskançlığını üzerinden attığı için artık ben de yeniden istiyordum veee.. bi gün dedi ki bu belirsizlk benm canımı sıkıo biz sanırım bi daha beraber olamayız sana olan güvenm sarsıldı,beraber olursak sen beni yine kendine böyle bağlayıp ayrılırsın gibi şeyler söyledi çünkü o kadar süreden sonra benm de yeniden istediğimn farkındaydı.. Tamam dedim,,bu konularda çok gurur yaparm çünkü:(( ama dayanamadı ve birka ay snra yine mesaj attı.. ben de hakikaten aramızdaki işlki belirsiz ne olcaz biz?? dedim. Aldığım cevap şuydu:öğrencilik boyunca ayrı şehirlerde olduğumz için ben saa güvenemicem.,,ayrı ayrı yyine yürütemicez..Ama okul bittikten sonra kısmet ne olur bilmiorum dedi.. Yani benim tanıdıpım Ahmet demek istiyo ki: Derslerin ve psikolojik durumumuzn daha iyi olması için okul bitene kadar böyle devam etsin.. Bitince evlenelim.. Ben bunu anlıyorum peki siz ne anlıosunuz?:S:S Sizce gerçekten beni hala seviyor mu??Söylediklerinde samimi mi dersiniz?:26:

Canım , hayat öyle planlandığı gibi gitmeyebiliyor . Aynı şehirde oturursak devam ederiz diye düşünüyorsun ama ; farklı bir durum olması durumunda ikinci bir planda gerekebilir . İyi düşünüp karar vermeniz lazım ikinizinde .

Bence sevginin uzağı yakını olmaz. O yüzden hadi uzaktayken ayrı kalalım yakına gelince başlarız gibi bir plan yapmak mantıksız. Başladığınızda mutlu olacağınız ne malum, onca zaman görüşmemişlik, birbirinizden ayrı yaşadığınız bir çok şey var. :19:

Bence de belirsizlik berbat bir şey. Sana tavsiyem ya o insanla şimdi başla doğru dürüst bir şekilde plansız ya da o insanın tamamen hayatından çıkar ve devam et, olacağı varsa yine olur öyle ya da böyle. :10: Bunu belli bir plana bağlamaya çalışmak ikinizi de daha çok mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz.

Bence sevginin uzağı yakını olmaz. O yüzden hadi uzaktayken ayrı kalalım yakına gelince başlarız gibi bir plan yapmak mantıksız. Başladığınızda mutlu olacağınız ne malum, onca zaman görüşmemişlik, birbirinizden ayrı yaşadığınız bir çok şey var. :19:

Bence de belirsizlik berbat bir şey. Sana tavsiyem ya o insanla şimdi başla doğru dürüst bir şekilde plansız ya da o insanın tamamen hayatından çıkar ve devam et, olacağı varsa yine olur öyle ya da böyle. :10: Bunu belli bir plana bağlamaya çalışmak ikinizi de daha çok mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz.
Teşekkür ederim..okuyup ilgilendiinz için.. evet haklısınız ama şu var öyle planlasak da kendimizi şartlamıoruz zaten.o orda başkasıyla belki de başkalarıyla çıktı ve ayrıldı ben de burda öyle..Hani 1.5 yıl var bitmesine okulun o zamana kadar hala birbşirimize bu hisleri beslersek olur dioruzz
bir de biz 2 yıl önce beraberkenn o da yurtta kalıodu ben de maddi sıkıntılar yoktuu..şimdi ikimz de lükse kaçtk eve çıktık falan filan.. beraberliğimz yeniden başlarsa dilediği zaman gelip gidemeyecek bunun o da farkındaa biraz da o yüzdn böyle istediğini düşünüyorum ben..

Teşekkür ederim..okuyup ilgilendiinz için.. evet haklısınız ama şu var öyle planlasak da kendimizi şartlamıoruz zaten.o orda başkasıyla belki de başkalarıyla çıktı ve ayrıldı ben de burda öyle..Hani 1.5 yıl var bitmesine okulun o zamana kadar hala birbşirimize bu hisleri beslersek olur dioruzz
bir de biz 2 yıl önce beraberkenn o da yurtta kalıodu ben de maddi sıkıntılar yoktuu..şimdi ikimz de lükse kaçtk eve çıktık falan filan.. beraberliğimz yeniden başlarsa dilediği zaman gelip gidemeyecek bunun o da farkındaa biraz da o yüzdn böyle istediğini düşünüyorum ben..

Rica ederim, ne demek. Akışına bırakmanız en mantıklısı sanırım, hayırlısı deyip beklemek lazım. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korktuğunuz belli ikinizin de. Zamana bırakmak en iyi çözüm sanırım, başka türlü ne olacağını bilmek mümkün değil. :34:

Rica ederim, ne demek. Akışına bırakmanız en mantıklısı sanırım, hayırlısı deyip beklemek lazım. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korktuğunuz belli ikinizin de. Zamana bırakmak en iyi çözüm sanırım, başka türlü ne olacağını bilmek mümkün değil. :34:
Evet aynen walla değişik işler:) bi de iki farklı msn adresimden de ekledim.. adreslerin bana ait olduğunu bilidği halde..kanul edio.. online olduğum zaman kamera aç die ısrar edio falan.. 2. konuşmayı yapamıoruz çünkü engellio... walla kafasının içine giriğp ne düşündüğünü bilmek isterdim..çok tuhaf davranışlar çünkü.. Geçenlerde dedim saool kabul ettiğin için ama diğeri gibi bunu da engelleme madem kabul ettin dedim..yok engellemem kontörm bitti hatta olsa arıcamm seni dedi ok dedim.. şu an yine engellemiş pc ayarlarından anlayabiliyorum...

bence gösterdiği bu dengesizliklerin tek bir açıklaması var. onu zamanında terketmişsin ve bu ona çok dokunmuş.bunu sana belli etmek istemiyo belki ama tekrar başlamak istememesininde nedeni bu. oda söylemiş zaten başlarsak tekrar sana bağlanırsam beni terkedebilirsin demiş.bu yüzden seninle tekrar olmak istesede çok korkuyo eskisi gibi bişey yaşamaktan..sen onun güvenini bikere sarsmışsın ve bu birlikte olduğunuz her zamanda aklına gelcek korkuyla yaşıycak..bu yüzden onada hak ver canım.bu ilişkinin tekrar devam etmesi çok zor bence ki herşeye yeniden başladığınızda kıskançlıkları eskisi gibi olcak ve hatta korkusu nedeniyle daha fazla belkide.. birbirinizin hayatından çıkın bence ilerde daha büyük üzüntüler yaşamamak için..

Evet aynen walla değişik işler:) bi de iki farklı msn adresimden de ekledim.. adreslerin bana ait olduğunu bilidği halde..kanul edio.. online olduğum zaman kamera aç die ısrar edio falan.. 2. konuşmayı yapamıoruz çünkü engellio... walla kafasının içine giriğp ne düşündüğünü bilmek isterdim..çok tuhaf davranışlar çünkü.. Geçenlerde dedim saool kabul ettiğin için ama diğeri gibi bunu da engelleme madem kabul ettin dedim..yok engellemem kontörm bitti hatta olsa arıcamm seni dedi ok dedim.. şu an yine engellemiş pc ayarlarından anlayabiliyorum...

Sanırım arkadaşının kafası hakikaten baya bir karışık, yaptıklarına bakarsak... :26: Sen yine de takılma bu tutarsız davranışlarına, devam et hayatına, su akar yolunu bulur inşallah. :34:

cnm aynı durum benim arkadaşımın başına geldi. o dediği ne demek aslında biliyormuusn ? "okul zamanı ben her haltı yiyim rahat rahat. senle ilişkisini sürdürürse çünkü vicdanı el vermez tabi (!) . okul bitsin senle ciddi ilşiki yaşamaya başlayalım." aynı psikolojik durum değil bahane ettiği.

arkadaşımın sevgilisi bunu dedikten kısa bir süre sonra ( yaklaşık 3-4 gün) ağzımı bozmıyım şimdi abuk subuk bir kızla beraberken duyduk. maksatı belli yani. ayrı şehirde yaşıyan böle erkekler sevgililerini aldatmamak adına okul bitsin öle devam edelim senle diyerek her haltı yiyio cnm maalesef. moralini bozmak gibi olmasın ama şahit olduğum olayı anlattım . seninkide belli dengesiz .böle bir adama geri dönme bence.

Son düzenleme:
Back
X