Belirsizlik çok kötü... Nasıl davranmalıyım?

klbk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
218
1
46
Afyon
kızlar merhaba...
Ben 1 sene kadar önce çok yıpratıcı bir ilişkiden çıktım ve kendimi son 2 aydır toparlıyorum. Depresyona girdim hayattan sogudum hasta oldum ama şükür ki atlattım artık. Tertemiz bir sayfa açtım kendime... yaklaşık 2 hafta önce de biriyle tanıştım. Ve hayatımda ilk defa birinden bu kadar etkilendim. her şeyden umudumu kesmişken....! Genelde ilk adımı karşı taraf atar sonra ben hoşlanırsam hoşlanırdım ama bu oyle değil.... O, arkadaşını görmek için benim bulundugum şehire gelmiş onun arkadaşıda benim yakın arkadaşımla sevgili... 4 müz dışarı çıktık bu şekilde tanıştım onunla her şey güzeldi yedik içtik eglendik vs... sonra o bulundugu şehre geri döndü. 2 gün sonrada beni face de ekledi. bıkaçkere arkadaşça konuştuk napıyosun nasıl gidiyor gibilerinden.... Sürekli onu face de beklıyorum tel numarası bile yok. Çok girmiyorda tıp da okuyor sürekli ders çalışıyor. Arkadaşımın agzını aradım hıc sevgilisi olmamış falan dedi bence aşk a küsmüş diye düşünüyorum belki çok reddedildi ne bileyim ben öyle düşünüyorum...İlk adım karşıdan gelmeden ışıkda yakmak istemem....Neyse sonuç olarak nasıl dikkatini çekebilirim??? lütfen :( Nasıl belli edebilirim.... hoşlanıyor mudur bilmiyorum bile... Son çare olarak arkadaıma mı çıtlatsam etkilendim diye acaba.... off:(

arkadaşına çıtlat sonrasını zamana bırakkk ..

Son düzenleme:
hayatım boyunca hiç ilk adımı atmadım atmam da... Arkadaşıma söylersemde adım atan taraf ben olmaz mıyım bi de agzı durmaz onun direk hoşlanmış fln diye ara yapmaya çalışır komik duruma düşerim... Beklemekten başka yol yok sanırım :(

cok yıpratıcı bır ılıskıden cıkmıssın kı kendını toparlıyalı 2 ay olmus .

arkadasım ben senın yerın de olsam bu sevdadan vazgecerdım cunku ;

bu kısıyle bırseylere baslasanız bıle yıne yıpranma ıhtımalın cok yuksek cunku ;

ayrı sehırlerde yasıyorsunuz .bu emınım kı sızın ıcın ılıskınız ıcın sıkıntı yaratacaktır

cok yıpratıcı bır ılıskıden cıkmıssın kı kendını toparlıyalı 2 ay olmus .

arkadasım ben senın yerın de olsam bu sevdadan vazgecerdım cunku ;

bu kısıyle bırseylere baslasanız bıle yıne yıpranma ıhtımalın cok yuksek cunku ;

ayrı sehırlerde yasıyorsunuz .bu emınım kı sızın ıcın ılıskınız ıcın sıkıntı yaratacaktır

yıpranma ihtimalim yüksek değil tecrübelerin en acısını yaşadım ve artık nasıl davranacagımı biliyorum. Vazgeçmeyi düşünmüyorum her zaman mantık önemli değildir biraz da hislere güvenmek gerekir. Hislerim de beni yanıltmadı...

yazdıklarını okudumda aynı ben bu kadar olmaz... dediklerinin hepsini yaşadım ve hala yaşıyorum..

sanki ben konuyu açmış gibiyim

arkadaşın belli ki şom ağızlı. ona söylemeni hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.
ilk adımı seni ekleyerek o atmış zaten bence. nedense sana karşı tamamen boş olduğunu düşünmüyorum yazdıklarından.
biraz sohbet muhabbet edersen devamının geleceğine inanıyorum.
ama muhabbetin en güzel yerinde "üzgünüm şimdi çıkmak zorundayım" gibi şeyler yazarsan karşı taraf için daha da cezbedici olur gibime geliyor. :1:

arkadaşın belli ki şom ağızlı. ona söylemeni hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.
ilk adımı seni ekleyerek o atmış zaten bence. nedense sana karşı tamamen boş olduğunu düşünmüyorum yazdıklarından.
biraz sohbet muhabbet edersen devamının geleceğine inanıyorum.
ama muhabbetin en güzel yerinde "üzgünüm şimdi çıkmak zorundayım" gibi şeyler yazarsan karşı taraf için daha da cezbedici olur gibime geliyor. :1:

ilk o ekledi ve ilk o yazdı :))) yalnız şöyle bir şey var 3 ker ekonuştuk 3 ünde de ben yemek yemeye gidiyorum, ders çalışyıorum diyerek ilk çıkan o oldu :(

ne zamandır yaşıyorsun? o hoşlanmıyor mu senden :(?

canım aynı senin gibi üniversitede okuyorum küçük bir ilçede o da aynı şekilde aynı sınıftayız..
ama normalde memleketlerimiz arasında 10 saatten fazla vardır..
önceden çıktığı olmamış ve beni sevdiğini bilirim teklif ederken bile kızarıyordu bir görsenn..
neyse çıktık 1 sene oldu daha yeni doldu..
ben ilgi bekliyordum ağır abi modundaydı.. seviyordu ama biraz daha ilgili olsun şımarayım diyordum...
Allahm yok olmuyor.. ağladım sızladım güzellikle söyledim yok adam değişmiyor..
normal dostunu arkadaşını arar gibi arıyor aşkım canım bitanemm hayatım kelimelerini bilmez..
işine de gelmiyor..ben buyum deyip sıyrılıyor.. birazcık ödün ver be kendinden ..
ben neler yaptım ona memleketimiz dışında yaşıyoruz diye onun yemeğini yaptım evini süpürdüm.. eşi gibi oldum..
onunla ağladım onunla güldüm herşeyi onunla yaptım..o süre zarfında babamı kaybettim ve
tabiki duygularım dengem alt üst oldu tek dayanağım sevgilim oldu ailemdende uzağım.
daha da ilgi bekledim ruhumun okşanmasını, özel olmamı bekledim..
inan ne başka erkeklerle konuştum ne başkalarından ilgi bekledim..parasını yemedim kendim çalıştım bu bizim paramız dedim..
şimdilerde bana bunu diyor.. en son ayrılalım demiştim .. tamam bitti dedi.. çaba yok..
birşey hissedemiyorum sana karşı ailevi problemlerim var onları halletmem gerek arkamda birini bırakmak istemiyorum dedi..
düşün aynı sınıftayız. Allahm napcam dedimm kendi kendime .. baktım bildiğin duyguları donmuşş..
sanki benim babam değilde onun ki vefat etti..
benim babam vefat ettiğinde ona yüreğimi açtım biliyormusun ama o sıkıntısında böyle sırt çevirdi..
2 gün önce yalvardım yakardım yok birşey hissetmiyorum sana karşı dedi bundan 1 ay önce bana doğum günüm için çiçek almıştı..
bu kadar kısa sürede ancak böyle değişir duygular..
dün gece arkadaşlarıyla dışarı çıktı nereye bu saatte burası ilçe kapalıdır çarşı dedim..
sana ya allah allah dedi güldü sana mı sorcam diyor..
benimde bugün param vardı bursum yatmıştı..ona en çok istediği birşeyi aldım.. utandı artık utanma kaldıysa tabi..
Allah razı olsun dedi benim için gittin aldın falan..
en azından verdiğim değer ortada. 2 gündür yemek yemiyorum 3 kilo verdim..
şimdi ben ağlamayayımda kimler ağlasın

Son düzenleme:
canım aynı senin gibi üniversitede okuyorum küçük bir ilçede o da aynı şekilde aynı sınıftayız..
önceden çıktığı olmamış ve beni sevdiğini bilirim teklif ederken bile kızarıyordu bir görsenn..
ben ilgi bekliyordum ağır abi modundaydımm.. seviyordu ama biraz daha ilgili olayım şımarayım diyordum...
normal dostunu arkadaşını arar gibi arıyor aşkım canım bitanemm hayatım kelimelerini bilmez..
işine de gelmiyor..ben buyum deyip sıyrılıyor.. birazcık ödün ver be kendinden ..
ben neler yaptım ona memleketimiz dışında yaşıyoruz diye onun yemeğini yaptım evini süpürdüm.. eşi gibi oldum..
onunla ağladım onunla güldüm herşeyi onunla yaptım..o süre zarfında babamı kaybettim ve
tabiki duygularım dengem alt üst oldu tek dayanağım sevgilim oldu ailemdende uzağım.
inan ne başka erkeklerle konuştum ne başkalarından ilgi bekledim..parasını yemedim kendim çalıştım bu bizim paramız dedim..
şimdilerde bana bunu diyor.. en son ayrılalım demiştim .. tamam bitti dedi.. çaba yok..
birşey hissedemiyorum sana karşı ailevi problemlerim var onları halletmem gerek arkamda birini bırakmak istemiyorum dedi..
düşün aynı sınıftayız. Allahm napcam dedimm kendi kendime .. baktım bildiğin duyguları donmuşş..
benim babam vefat ettiğinde ona yüreğimi açtım biliyormusun ama o sıkıntısında böyle sırt çevirdi..
2 gün önce yalvardım yakardım yok birşey hissetmiyorum sana karşı dedi bundan 1 ay önce bana doğum günüm için çiçek almıştı..
dün gece arkadaşlarıyla dışarı çıktı nereye bu saatte burası ilçe kapalıdır çarşı dedim..
benimde bugün param vardı bursum yatmıştı..ona en çok istediği birşeyi aldım.. utandı artık utanma kaldıysa tabi..

Senin durumuna üzüldüm arkadaşım konunuda okumuştum. Ama artık fazla değer vermemeye çalış bence

ben ilgi bekliyordum ağır abi modundaydımm.. seviyordu ama biraz daha ilgili olayım şımarayım diyordum...

Canım üzüldüm senin adına ya... Senin yaşadıgının benzerini 1 sene önce ben yaşadım. Çok öküzdü 1 sene çıktık ve sadece 2 kere sevdiğini söyledi hiç aşkım bile demedi arkadaşıyla konuşur gibi konuşurdu kavga ettiği zaman hakaret ederdi hiiiç yüzümü güldürmedi ama en sonunda bitti bende bittim yıprandım ama hayat devam ediyoooorr.... bak başkasını sevıyorum artık başkasını düşünüyorum kimse vazgecilmez değil kendine daha çok deger ver.... Ama atlatacaksın emin ol

Canım üzüldüm senin adına ya... Senin yaşadıgının benzerini 1 sene önce ben yaşadım. Çok öküzdü 1 sene çıktık ve sadece 2 kere sevdiğini söyledi hiç aşkım bile demedi arkadaşıyla konuşur gibi konuşurdu kavga ettiği zaman hakaret ederdi hiiiç yüzümü güldürmedi ama en sonunda bitti bende bittim yıprandım ama hayat devam ediyoooorr.... bak başkasını sevıyorum artık başkasını düşünüyorum kimse vazgecilmez değil kendine daha çok deger ver.... Ama atlatacaksın emin ol

bir canım kalmıştı vermediğim...
inan tükendim.. gönlüm kırgın..
beddua etmiyorum ama Allah görür..
bensizliğin acısı hiç geçmesin yüreğinde o sızı hiç geçmesin inşallah

klbk35 konuşma tarzı nasıl hoşlandığınız kişinin
Off bu duyguları yaşamayalı baya oldu benimde bazen duygularım alındımı acaba diye düşünüyorum:14::52:

klbk35 konuşma tarzı nasıl hoşlandığınız kişinin
Off bu duyguları yaşamayalı baya oldu benimde bazen duygularım alındımı acaba diye düşünüyorum:14::52:

O gün arkadaşla beraberken muhabbeti iyidi yavşak değildi soguk da değildi çook düzeyliydi... face deyken de öyle çok konuşmadık ama sonuçta ilk o ekledi o yazdı bana :( hep yüzeysel konuştuk okuldan vs daha derin konulardan bahsetmediik yaa ben acele ediyorum sanırım keşke numarası olsa istese.... Bend ebu duyguları yaşamayalı çok oldu inan çok güzel bir duygu bir de emin olsam karşı taraftan ha bir de çıkarken face den görüşelim snra falan dedi

Son düzenleme:
Back
X