• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirsizlik içindeyim yardım edin

esmanurk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
2
0
1
22
Kızlar ben pcosum 2.50 sene tedavi gördüm rahim flmi hsg çekildim tiplerinin açık olduğunu rahim tembel liği olduğunu söyledi doktorum pcosun etkisini azaltmak için doğum kontrol hapı verdi 1 seneye yakında onu kullandım sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim iki tane koydurdular embriyodan ama tutmadı sonra kendiliğimdem hamile kalmışım 15 gün sonra son adet tarihin 24 ağustostu ekimin 8 de öğrendim kızımı sağ sağlim doğdu 5 aylık şuanda uzatmadan konuya geçim ben 8 gündür adet olmuyorum geciktim aşırı miğde bulantım var heleki sabahları kasık ağrım var sanki Keskin bişeyler batıp çıkıyomuş gibi karın ağrım var çok Keskin ve bir hafta boyunca ishaldim yeni düzeldim vajinal akıntım var yoğun bi şekilde göğsüm de hassasiyet var özellikle uclarında ve baş dönmesi oluyor sık sık idrara çıkıyorum yarım saat önce gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba geç döllenmeden olabilirmi size danışmak istedim kusura bakmayın uzun oldu biraz

korunmasız ilişki yaşadıysanız hamile olmanız muhtemel. biraz daha bekleyin kan testi verin hayırlısı olsun

Back