Belirsizlik

Deryadeniz ada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
66
6
1
29
Arkadaşlar buraya yazmak dışında başka bir seçenek bulamadım durumum şu ki hayatınızda bir adam var bir iki ay pesinizden koşturuyor hemde nasıl kosusturuyor her neyse bizim aramızda duygusal yakinlasmalar başlıyor ve sağ sonra her ne hikmetse bu adam benden kose bucak kaçıyor arıyorum açmıyor bir kere iki kere aramak değil bu defalarca aramak açmıyor ama bu anlamalar kasıtlı acamamalar sonra bana diyor ki ben geçiş evresi yaşıyorum o zaman öğreniyorum ki beş yıllık ilişkisi olmus bundan dolayı bu kacmalar bana sarildigindan hissettiklerinden korkmuş sonrası tutarsiz davranışlar gelgitler bende diyorum ki bu dengesiz tavirlarin anlamı nedir istemiyorsa bana git demellidir yardım istiyorum

Boşver başka erkeklere bak. hiç ilgilenme. tel den sil ve engelle. yaşın kaç bu arada?

Yaşım 20 o da 28 bu adam tüm yakın etrafina beni anlatmış ciddi düşünüyormuş ciddi düşündüğü kadını sordururmus bunu benim yakın kiz arkadaşıma söylüyor bu ne demek

Daha çok gençsin. o ise tam kurt olmuş. deneyimlerime göre konuşuyorum. bağlantını kes. kendinden 3-4 yaş fazla büyüklerle takılma. 35 yaşındayım. Erkekleri yaş grubu ve davranışlarına göre çok iyi okurum. Hiç bulaşma o adama. Sevse böyle oyunlar oynamaz

Öyle biri değil hakikaten değil 20 yaşında olabilirim bu bir şey bilmediğim anlamına gelmez başka bir şey bu ya anlam veremiyorum issiz adam sanirsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…