- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım dört buçuk yıldır bekliyorum. Sendemi evde test yaptın belirtin varmı acabaİnsan burdan duyacağı herhangi bişeyi bile bekliyor seni çok iyi anlıyorum beklemekten başka çare yok benimde günüm bugündü yarın kan vericem dayanamıyorum.aklımda birsürü soru ya geç döllenmeyse çıkmazsa ya değilsem filan ..Zaman sadece cevap olacak ama inşallah hamilesindir![]()
Ama sen test yaptırmışın galibaa değerin de güzel çıkmış :)) maşallahİnsan burdan duyacağı herhangi bişeyi bile bekliyor seni çok iyi anlıyorum beklemekten başka çare yok benimde günüm bugündü yarın kan vericem dayanamıyorum.aklımda birsürü soru ya geç döllenmeyse çıkmazsa ya değilsem filan ..Zaman sadece cevap olacak ama inşallah hamilesindir![]()
Evet bugün yaptım dayanamayıp ama değer düşük mü aklımda bisürü soru çok Ağrı'm var yatıyorum sabahtan beri inşallah senden de güzel haber alırızAma sen test yaptırmışın galibaa değerin de güzel çıkmış :)) maşallah
Öncelikle hayırlı olsun canım sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah.Değerin gayet normal bu haftalarda genelde böyle oluyor..Evet bugün yaptım dayanamayıp ama değer düşük mü aklımda bisürü soru çok Ağrı'm var yatıyorum sabahtan beri inşallah senden de güzel haber alırız
Kasık ağrısı normal canım ama kanama olmaması lazım.değerin ikiye katlaması lazım. Çok düşünüp te kendini De bebeği de üzme Bol bol dinlen. Bide kendin test yapmışmıydın evde idrar testi.Evet bugün yaptım dayanamayıp ama değer düşük mü aklımda bisürü soru çok Ağrı'm var yatıyorum sabahtan beri inşallah senden de güzel haber alırız
idrar yapmadım hastanede çalışıyorum direk kan verdim dün akşam bi miktar kanamam oldu ama kahve kırmızı arası dünden beri yatıyorum şimdi sadece peçeteye silik açık kahve geliyor normalmi sizce yarın vericem tekrar kanKasık ağrısı normal canım ama kanama olmaması lazım.değerin ikiye katlaması lazım. Çok düşünüp te kendini De bebeği de üzme Bol bol dinlen. Bide kendin test yapmışmıydın evde idrar testi.
Kahve olduğu sürece sorun yok yerleşme kanamasıdır.ama kırmızı olmaması lazım.İ
idrar yapmadım hastanede çalışıyorum direk kan verdim dün akşam bi miktar kanamam oldu ama kahve kırmızı arası dünden beri yatıyorum şimdi sadece peçeteye silik açık kahve geliyor normalmi sizce yarın vericem tekrar kan
Altı yada yedi haftada canım önce düzenli yükselmesi lazım. Biraz geç cvp oldu kusura bakmaBenim hesabıma göre 4+4 deyim kese ne Zaman gözüküyor beta hcgye bağlı değil mi
bugün 298 çıktı sanırım güzel yükseliyorAltı yada yedi haftada canım önce düzenli yükselmesi lazım. Biraz geç cvp oldu kusura bakma
Ay maşallah canım çok sevindim ya demek geç döllenme olmuş. Banada dua et. Leke geçtimiBu
bugün 298 çıktı sanırım güzel yükseliyor
Leke sadece tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor çok açık kahve bi damla filan.sen ne durumdasınAy maşallah canım çok sevindim ya demek geç döllenme olmuş. Banada dua et. Leke geçtimi
Ben bekliyorum ama koyu sarı leke geldi az önce ama canım sıkıldı baya adetim başlıyor galibaLeke sadece tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor çok açık kahve bi damla filan.sen ne durumdasın
İlk iki gün az pıhtılı ama açık kahArkadaslar kahve akıntı nasıldı sızlerın kucuk kucuk pıhtı varmıydı acaba
kahve telvesi taneleri kadar küçük pıhtı vardı ama çoğunlukla açık kahve renkte geldi 2gün.bugün yine açık kahveye yakın pıhtısız daha kremli gibiArkadaslar kahve akıntı nasıldı sızlerın kucuk kucuk pıhtı varmıydı acaba
İnşallah senden de mutlu haberleri alırızBen bekliyorum ama koyu sarı leke geldi az önce ama canım sıkıldı baya adetim başlıyor galiba(
Ay inşallah canım ya adet oluyom diye moralim bozuldu ama inşallah yerleşmedirİnşallah senden de mutlu haberleri alırız![]()