Belirsizlik :(

zehra9090

hissediyorum bebeğim çok az kaldı....
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.870
146
363
Hayırlı akşamlar kızlar. Adetime bir iki gün var.sağ kasığım da bir dolgunluk var gece baya ağrıdı hapşırırken yada bazen haraket halinde. Ama test yaptım silik bile değil :(göğüslerim de bu ay uç tarafından ağrımaya başladı. Ne kadar umutlanmalıyım acaba

İnsan burdan duyacağı herhangi bişeyi bile bekliyor seni çok iyi anlıyorum beklemekten başka çare yok benimde günüm bugündü yarın kan vericem dayanamıyorum.aklımda birsürü soru ya geç döllenmeyse çıkmazsa ya değilsem filan ..Zaman sadece cevap olacak ama inşallah hamilesindir:anneadayı:

İnsan burdan duyacağı herhangi bişeyi bile bekliyor seni çok iyi anlıyorum beklemekten başka çare yok benimde günüm bugündü yarın kan vericem dayanamıyorum.aklımda birsürü soru ya geç döllenmeyse çıkmazsa ya değilsem filan ..Zaman sadece cevap olacak ama inşallah hamilesindir:anneadayı:
Aynen canım dört buçuk yıldır bekliyorum. Sendemi evde test yaptın belirtin varmı acaba

Ama sen test yaptırmışın galibaa değerin de güzel çıkmış :)) maşallah

Evet bugün yaptım dayanamayıp ama değer düşük mü aklımda bisürü soru çok Ağrı'm var yatıyorum sabahtan beri inşallah senden de güzel haber alırız
Öncelikle hayırlı olsun canım sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah.Değerin gayet normal bu haftalarda genelde böyle oluyor..

Evet bugün yaptım dayanamayıp ama değer düşük mü aklımda bisürü soru çok Ağrı'm var yatıyorum sabahtan beri inşallah senden de güzel haber alırız
Kasık ağrısı normal canım ama kanama olmaması lazım.değerin ikiye katlaması lazım. Çok düşünüp te kendini De bebeği de üzme Bol bol dinlen. Bide kendin test yapmışmıydın evde idrar testi.

İ
Kasık ağrısı normal canım ama kanama olmaması lazım.değerin ikiye katlaması lazım. Çok düşünüp te kendini De bebeği de üzme Bol bol dinlen. Bide kendin test yapmışmıydın evde idrar testi.
idrar yapmadım hastanede çalışıyorum direk kan verdim dün akşam bi miktar kanamam oldu ama kahve kırmızı arası dünden beri yatıyorum şimdi sadece peçeteye silik açık kahve geliyor normalmi sizce yarın vericem tekrar kan

İ
idrar yapmadım hastanede çalışıyorum direk kan verdim dün akşam bi miktar kanamam oldu ama kahve kırmızı arası dünden beri yatıyorum şimdi sadece peçeteye silik açık kahve geliyor normalmi sizce yarın vericem tekrar kan
Kahve olduğu sürece sorun yok yerleşme kanamasıdır.ama kırmızı olmaması lazım.

6.haftada benimde kardesiminde kahve akintisi olmustu. Genelde pek sorun olmuyor ben cok korkup aglamistim bosa uzdum kendimi. Ama elbette takip edilmeli. Allah tamamina erdirsin insallah.

Arkadaslar kahve akıntı nasıldı sızlerın kucuk kucuk pıhtı varmıydı acaba
İlk iki gün az pıhtılı ama açık kah
Arkadaslar kahve akıntı nasıldı sızlerın kucuk kucuk pıhtı varmıydı acaba
kahve telvesi taneleri kadar küçük pıhtı vardı ama çoğunlukla açık kahve renkte geldi 2gün.bugün yine açık kahveye yakın pıhtısız daha kremli gibi

Back
X