- 6 Şubat 2016
- 286
- 162
- 18
- Konu Sahibi merve_3535
kızlar konumu biliyorsunuz.ben erkek arkadaşıma bu evlilik mevzusunu çok açmamaya çalışıyorum.fakat bi şeylerin artık belli olması bi tarihinin olması gerekiyor.çunku yaşlarımız da var.ailesi beni istemiyor,yakıştırmıyor işte..geçen gun aileme söylemek zorunda kaldım.bizimkilerin de zoruna gitti ister istemez.ben uzun zamandır sabrediyorum allahın izniyle.ailesini bi kere gördum sadece.keşke diyorum yine de bizi kaynaştırmaya çalışsa.sonra da diyorum demek ki çok katılar kararlarında,o yuzden tekrar göruşturmek istemiyor benim adam.e haliyle artık annemler de söz nişan bekliyorlar.hep benden bi tarih veriririm diye ağzımın içine bakıyorlar.çok mahcubum onlara.benlik bi durum yok diyorum sadece.artık annem de haklı olarak dırdır etmeye başladı,seni oyalıyor falan gibi cumleler kurmaya başladı.sinirlerim bozuldu.benim adama bişey de diyemiyorum.bi sorun onların tarafındaydı bi sorun da bizim taraftan geldi..geçen gun konuyu açtım seneye yaza yaparız dugun dio.ama benim istediğim mahcupluğumu alsın biz söz nişan birşey yapsın.etrafa karşı kendimi kötu hissetme duygumu alsın..dugun uzasa da olur.kızlar siz olsanız naparsınız?