• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirsizlikk :(

fairytaless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
150
32
38
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim ben 20 yaşındaym erkek arkadaşm ise 24 yaşında iyi bi isi var bende önlisans muhasebe okuyorum son senem. Sorunum şu ki erkek arkadasm babamla tanısmak istiyo ben erken diyorum ama o artik bi düzen kurmak istediğini söylüyor babama bu konuyu nasil acabilirim hic bi fkrim yok tepkisi sert olur diye çok korkuyorum ona bekle demekte istemiyorum çnkü evlenmek istemediğimi düşünmeye basladi. Nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum siz babaniza nasil acikladiniz tepkisi ne oldu yorumlarinizi bekliyorum. ( biliyorum cok erken bi yas olabilir belki ama babmlar bilsede 2 seneden once bisey olmayacak o sadece adi konsun aileler bilsin istiyor çok karmakarsigm 25 den once asla evlenmem diyerek buyk konustum galiba :(

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim ben 20 yaşındaym erkek arkadaşm ise 24 yaşında iyi bi isi var bende önlisans muhasebe okuyorum son senem. Sorunum şu ki erkek arkadasm babamla tanısmak istiyo ben erken diyorum ama o artik bi düzen kurmak istediğini söylüyor babama bu konuyu nasil acabilirim hic bi fkrim yok tepkisi sert olur diye çok korkuyorum ona bekle demekte istemiyorum çnkü evlenmek istemediğimi düşünmeye basladi. Nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum siz babaniza nasil acikladiniz tepkisi ne oldu yorumlarinizi bekliyorum. ( biliyorum cok erken bi yas olabilir belki ama babmlar bilsede 2 seneden once bisey olmayacak o sadece adi konsun aileler bilsin istiyor çok karmakarsigm 25 den once asla evlenmem diyerek buyk konustum galiba :KK43:
kadın bi büyüğünden yardım alsan? genelde bu konuları anneler çıtlatır babalara

Back