Belirsizlikler beni dusunduruyor

Ezgi-denktas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
13
4
1
Herkese merhaba.esimin işi dolayısı ile başka bir ilegitmemiz gerekiyor.ancak suanki evimizin kredisinin bitmesine daha 3 ,5 sene var.su an evi sarsak aldığımız paranın yarısına yakiniyla krediyi kapatırız. Diger yandan evin muhiti cok guzel iyi bir fiyata kiraya da verilebilir. Biz de gittiğimiz yerde kiraya çıkabiliriz evin borcu bitene kadar.siz ne onerirsiniz.kiraciyla hiç uğraşma sat mi yoksa 3 yıl daha bekleyelim mi kredi için.acikcasi bu evi çok zor aldık ödemelerde çok sıkıntı çektik.maaslarimiz artınca biraz rahat etmeye başlamıştık bu aralar.ama gitmemiz gerekiyor.onerilerinizi bekliyorum.tecrubelerinizecihtiyacim var

Biz sizin duruma benzer şeyler yaşadık...
Üstelik daha 6 yıl falan var evin kredi borcunu bitirmeye.
kiraya verip , kiraya çıktık . O zaman çok yıpratmadı maddi olarak ama kiracı olayı da çok önemli temiz güvenilir birileri olır umarım. Kira kontratı , sözleşmeyle falan yaparsanız ilerde problem olmaz ;)
Hayırlısı olsun.

Merhaba, kiraya vermeniz bana daha mantıklı geldi. Şimdilerde kira kontratı yapılırken konut sahibi evin resimlerini çekiyor, noterde sözleşmeyi yaparken isteklerini belirtiyor. Ben ,bu şekilde ilerlerseniz evde yıpranma olacağını düşünmüyorum.Evin konumu da önemli. Kendi çevremde ablam için bir daire arıyoruz bulamıyoruz :KK43:

kiraya çıkın, kiraya verin. borcu bitince belki satar o zaman bulunduğunuz ilden yeni bi ev alırsınız.

Back
X