Ben de ilk korunmasızda olmaz demiştim. Ama gebelik sayacımı görüyorsunuzArkadaslar merhaba. Eşimle bebek istemeye karar verdik ve bu ay ilk kez korunmasiz sekilde iliski yasadik. ve regl 2 gun geckti normalde günü gunune bazen gununden 2 gun oncesinden olan bir duzenim vardi. Ve planli gebelik istedigim icin sac boyatacaktim daha yapamam belki diye. bi turlu vaktim olmadi simdide regl gecikince boyamakta cok kararsiz kaldim. Ilk aydan hemen hamilelik olmaz diye dusunmustum yada psikolojikmenmi bilemiyorum.. Sac duz renk dip boyasinin bi zarari olur mu yada bikac gun bekleyip test mi yaptirsam? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
ya ben hic ihtimal vermiyodum bu kadar kolay mi bu isler.diyordum simdi gecikti ve hic regl belirtim.yokken bi telasa kapilmadim degilBen de ilk korunmasızda olmaz demiştim. Ama gebelik sayacımı görüyorsunuzy
kacinc gun gecikmeden sonra net sonuc alirim bilginiz varmiTest yapsanız önce .
ya ben hic ihtimal vermiyodum bu kadar kolay mi bu isler.diyordum simdi gecikti ve hic regl belirtim.yokken bi telasa kapilmadim degil
Ben olsam boyatırdım. Saç boyası kullanmak baslı basına zarar vermez herhalde çocugaArkadaslar merhaba. Eşimle bebek istemeye karar verdik ve bu ay ilk kez korunmasiz sekilde iliski yasadik. ve regl 2 gun geckti normalde günü gunune bazen gununden 2 gun oncesinden olan bir duzenim vardi. Ve planli gebelik istedigim icin sac boyatacaktim daha yapamam belki diye. bi turlu vaktim olmadi simdide regl gecikince boyamakta cok kararsiz kaldim. Ilk aydan hemen hamilelik olmaz diye dusunmustum yada psikolojikmenmi bilemiyorum.. Sac duz renk dip boyasinin bi zarari olur mu yada bikac gun bekleyip test mi yaptirsam? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
dr umun boyatabilirsin demesiyle ilk 3 aydan sonra ben de boyadım bitkisel boyalarla.ki kendisi çok tanınmış bir kadın doğum dr uydu.zararı olsa boyatma derdi diye düşünüyorum.Saç boyamayla anne karnındaki bebek arasında bir ilişkiyi gösteren sonuç yok. Benim iş arkadaşım, yengelerim, teyzemin kızları , hepsi boyadı çocuklarda da bir şey yok. Yalnız bir an önce test yapın veya kan verin, eğer hamilelik yoksa kendinizi boş yere moda sokup üzülmeyin
Zaten iki gün gecikmiş 5.gune kadar bekle test yap yoksa yoktur zaten öyle boyat. O riski göze alma sen yinede tedbiri alArkadaslar merhaba. Eşimle bebek istemeye karar verdik ve bu ay ilk kez korunmasiz sekilde iliski yasadik. ve regl 2 gun geckti normalde günü gunune bazen gununden 2 gun oncesinden olan bir duzenim vardi. Ve planli gebelik istedigim icin sac boyatacaktim daha yapamam belki diye. bi turlu vaktim olmadi simdide regl gecikince boyamakta cok kararsiz kaldim. Ilk aydan hemen hamilelik olmaz diye dusunmustum yada psikolojikmenmi bilemiyorum.. Sac duz renk dip boyasinin bi zarari olur mu yada bikac gun bekleyip test mi yaptirsam? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?