Gebeliğe Hazırlık Belirszlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaula

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
199
58
13
27
Kizlar adetime 6 gün var ve bel agrim cok var ve uykudan kalkamyrm oyle halszm ki hep uzansm var hamilemym deglmym blmyrm 😟

Azıcık daha sabır test için biraz erken...
Umarım pozitif sonucu alırsınız

Oda olur ama 6 gün kalmış ya çıkmaya bilir canım ama bekle istersen
Adetim 7 gün geçerse yapım diyorum canım çok şey istyr ama orucum diyemi blmyrm mide bulantı dün geldi geri gitti psikolojik mi yoksa adetmi hamilelikmi bilemyrm 😟 merakta çok edyrm

Adetim 7 gün geçerse yapım diyorum canım çok şey istyr ama orucum diyemi blmyrm mide bulantı dün geldi geri gitti psikolojik mi yoksa adetmi hamilelikmi bilemyrm 😟 merakta çok edyrm
İnşallah hamilesindir canım bekle en iyisi 🙏🤗

Bende de belirsizlik vardı 2 gün gecikmeyle oldum şükür en azından kafam rahatladı 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Kizlar adetime 6 gün var ve bel agrim cok var ve uykudan kalkamyrm oyle halszm ki hep uzansm var hamilemym deglmym blmyrm 😟
Uyku hali bence gebe olduğunuzu gösterebilir bende çok uyuyordum ama gecikmem olduktan sonra idi.. inşallah hayırlısı olur

Marketten gebelik testi alınıyor mu kız hiç duymadım sen eczaneden al bence :halay:
İnşallah pozitif sonuç alırsın ama regl de olabilir biraz daha bekle .Bu aralar da çok düşünüyorsun sanırım psikolojik olarak. Ondan olabilir stress yapma canım bak daha regline de varmış 6 gün acele etme. hayırlısı olsun

adetin 6 gun incesinde boyle belirtiler olmuyor

Marketten gebelik testi alınıyor mu kız hiç duymadım sen eczaneden al bence :halay:
İnşallah pozitif sonuç alırsın ama regl de olabilir biraz daha bekle .Bu aralar da çok düşünüyorsun sanırım psikolojik olarak. Ondan olabilir stress yapma canım bak daha regline de varmış 6 gün acele etme. hayırlısı olsun
Takl canm

Back
X