Belirti mı değil mi karar veremiyorum

gkmr2341

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
488
159
18
30
Arkadaşlar merhaba bu ay 3.bebek denememiz ve dört gün önce yumurtlamak gerçekleşti bir gün arayla hep ilişki oldu şuan ara ara sol kasığımda hafif bir ağrı hissediyorum sürekli değil ve çok sancılı da değil bu şekil olup öğrenen var mı yada belirti hissetmek için çok mu erken. Bunun dışında hiçbir belirtim yok yardımcı olur musunuz

Merhaba. Hamileliğin en önemli belirtisi adetinizin gelmemesidir. Adet tarihinize kadar bekleyip gidip kan vermeniz en doğrusu olacaktır. Ve evet belirtiler için şu an erken.
Umarım istediğiniz gibi güzel haberler alırsınız. :)

Merhaba. Hamileliğin en önemli belirtisi adetinizin gelmemesidir. Adet tarihinize kadar bekleyip gidip kan vermeniz en doğrusu olacaktır. Ve evet belirtiler için şu an erken.
Umarım istediğiniz gibi güzel haberler alırsınız. :)
Umarım yani şuan hamilelik çok istediğim için acaba diyorum hep

sonucunuz ne oldu paylaşabilir misiniz , şu an aynı şeyleri yaşıyorum
Dört gün var beklemedeyim. Akintiniz var mı varsa nasıl
Benim son üç dört gündür akıntım yoğunlaştı beyaz ve açık sarı belirti mı acaba bilemiyorum

Dört gün var beklemedeyim. Akintiniz var mı varsa nasıl
Benim son üç dört gündür akıntım yoğunlaştı beyaz ve açık sarı belirti mı acaba bilemiyorum
benim adetime 2 gün kaldı bugün erken gebelik testi negatif çıktı yani benim bu ay da olmadı. benim akıntım çok az olmuştu zaten günde bir kaç defa .

benim adetime 2 gün kaldı bugün erken gebelik testi negatif çıktı yani benim bu ay da olmadı. benim akıntım çok az olmuştu zaten günde bir kaç defa .
Ya sağlık olsun geç döllenme olmuş olabilir rabbim nasip etsin sağlıkla inşaallah. Benimd hergun camasirimi kirletiyor ama bilmiyorum ne olur beklemedeyim dört gunvar

Back
X