Belirti var ama korkuyorum hamile miyim

Aynur Melda

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
28
1
1
33
Merhaba arkadaşlar bana bı fikir verebilir misiniz...1bucuk ay önce korunmasız ilişkiye girdik regl me 4 gün vardı sonrasında regl oldum ama 3 gün sürdü...bu ay tekrar korunmasız ilişkiye girdik ama bu sefer regl im 2 gün sürdü 3.gun azıcık kahverengi lekelenme oldu sonra oda kesildi ama 1 aya yakındır kasıklarıma sanki bıçak saplanıyor ağrısı cabası uykum var sürekli bacaklarıma kramplar giriyor ama geçen ay test yaptığımda negatif çıktığı için korkuyorum sizce hamile miyim????

Öncelikle sakin ol bir stres yapma.
İki regli tarihinde düzenli mi oldu yani beklediğin tarihte oldun mu? Yerleşme kanaması olsa regliden 2-5 gün önce olurdu.
İdrar testinden önce bir kadın doğuma git hamile olmasan bile muayene olmalısın.
Kasıklarındaki ağrı düzenli ve tek taraflı ya da aynı yerdense kist olabilir, üşütmüş olabilirsin veya psikolojik olabilir.

Bu ağrılar genelde biraz gebelik ilerleyince oluyor, test yaptın mı hemen çıkar varsa

Öncelikle sakin ol bir stres yapma.
İki regli tarihinde düzenli mi oldu yani beklediğin tarihte oldun mu? Yerleşme kanaması olsa regliden 2-5 gün önce olurdu.
İdrar testinden önce bir kadın doğuma git hamile olmasan bile muayene olmalısın.
Kasıklarındaki ağrı düzenli ve tek taraflı ya da aynı yerdense kist olabilir, üşütmüş olabilirsin veya psikolojik olabilir.
Tek tarafta değil ve sürekli olunca arada kaldım 2 ay önce reglim 2 gün önce olmuştu geçen ay günümde oldum ama benim normalde 5 gün sürüyor 3gun olunca arada kaldım çok teşekkürler canım ❤️

Back
X