Belirti var gebe miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaaltun21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
40
1
1
25
Sadece tansiyonum düşüyo ve başım dönüyo ilşkiden tam 40 gün geçti b12 vitaminimde eksik bu gebelik belirtisi mi? İlşkiden 7 gün sornra günümde regli oldum

Bu kadar seyrek ilişkiyle gebe kalmanız mucize. Yazdıklarınız da belirti değil. Zaten regl olmuşsunuz.

Sadece tansiyonum düşüyo ve başım dönüyo ilşkiden tam 40 gün geçti b12 vitaminimde eksik bu gebelik belirtisi mi? İlşkiden 7 gün sornra günümde regli oldum
İmkansız 40 gün geçmiş çoookyan belli olurdu yeni bir ilişki olmadıysa gebeliği düşünmeyin çünkü yoktur

Peki regli olduktan sonra gebe kalma gibi bi şans yok mu yani şöyle regli oldum ilişkiden sonra gebe olmuyo mu oluyom
Nadiren oluyor ama ilişki üzerinden 40 gün geçmiş. Bebek olsa şu an 8 9 haftalık olurdu. Bulantı kusma başka belirtiler de olurdu

İmkansız 40 gün geçmiş çoookyan belli olurdu yeni bir ilişki olmadıysa gebeliği düşünmeyin çünkü yoktur
Yani dediğim gibi regli oldum ilişkiden tam 7 gün sonra ama şimdi dün ve bugün tansiyon düşüklüğü yaşıtoö acana gebelikle bi bağlantısı var mı diye sormak istedim

Nadiren oluyor ama ilişki üzerinden 40 gün geçmiş. Bebek olsa şu an 8 9 haftalık olurdu. Bulantı kusma başka belirtiler de olurdu
Hayır bulantı kusma yok ağrı falan da yok bi yerimde sadece göğüs ucum hafif karardı sonra geçti 2 gün sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X