belirti yaşamadan da hamile kalan var mı acaba?

edayolcu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
65
92
288
Adana
merhaba kızlar bat'a 4 gün kaldı ve hiç bir belirti yok ama çok istiyorum hamile olmayı, acaba hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Evet var canim burada da cogu kisiden duydum hic belirtileri olmamis.

benim annemde 7 cocuk dogurmus ve hicte belirti falan olmamis diyor :)

merhaba kızlar bat'a 4 gün kaldı ve hiç bir belirti yok ama çok istiyorum hamile olmayı, acaba hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı?
ben varım canım adet öncesi şişen gögüslerim bile şişmedi kesin yok derken oldu

Her ay regliden once deli gini agriyan kasiklarim bile agrimadi. Adet gunum bur gun gecince Fortel gebelik testinde silik cizgiyi gordum :)) Darisi tum isteyenlerin basina

Bende ne bir mide bulantısı nede baş dönmesi vs hiçbirini görmedim..sadece göğüslerim çok acıyordu..ama bazen adet dönemimde de oluyordu..o yüzden kesin hamileyim diyemedim..adetime bir gün kala test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm..

ama canım sen yinede iki olasılağa da hazırla kendini..çünkü negatif çıkınca çok üzülüyorsun...ben bir kaç yaşadım bu psikolojiyi...kötü oluyor insan...

her ay deli gibi memeleri mıncıklardım acıyor mu diye ama şimdiye kadar 3 kez hamile kaldım (her ne kadar 3'ü de düşse de)ve ne belirti ne bir şey. belirtiler adet günü geçtikten sonra hafif hafif başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…