Belirti yaşamadan hamile kalanlar?

sinemeeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
272
3
46
Çanakkale
arkasaşlar yaa benim adet tarihime 4-5 gün kaldı sadece karın ağrım var oda cok deil başkada belirti yok acaba belirti yaşamadan hamile kalan var mı?

evet benim de ayni bu sekilde olmustu, kisiden kisiye degisebilir ama sen gene de dusunmemeye calis. hatta daha da artmisti son gunlerde karin agrilarim

evet, 2 yasini gecti oglum simdi. baska hic bir belirtim yoktu, mide bulantisi yorgunluk vs... bunlar 7-8 gunluk gecikmeden sonra basladi.

arkasaşlar yaa benim adet tarihime 4-5 gün kaldı sadece karın ağrım var oda cok deil başkada belirti yok acaba belirti yaşamadan hamile kalan var mı?

bende hiç belirti yaşamadım canım..son zamanlardada zaten hiç günü gününe olmuyordu adetim...kullandığım ilaçlardan dolayı adet gecikmesi yaşıyorum sandım..meğer benim bebiş 1, 5 aylık olmuş .....

BENİMDE ADETİME 2-3 gün var hiç belirti yok sadece karnıma bir ara kramlar girdi karnım ağrıdı
göğüs falan hiç eskisinden küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…