Belirti yok, endişeleniyorum

pelin azizova

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
190
43
13
28
Kızlar dün tamamen şans eseri test yaptım ve kan verdim. 700lerde çıktı beta. Adet gecikmedi daha. Yarın olası regl tarihim.
Ama hiç bir göğüs kasık ağrısı yok. Bir düşük öyküm var. İster istemez korkuyorum normal mi?

Değeriniz baya yüksek birkaç güne kese görünür zaten hastaneye gidersiniz yarın bile görünebilir. İlk günler regl gecikmeden pek belirti olmuyor zaten bende de olmadı sadece adet olacak gibi ağrım oldu bacaklarımda falan ara sıra ama herkeste olacak diye bir şey yok, olumsuz düşünmeyin hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin Bebiş Belirti olmak zorunda değil kimisi tek belirti olmadan doğum yapıyor. Ayrıca olsa da 6 7. Haftalarda belirtiler başlar genelde. Endişe etmene gerek yok bebeğin sağlığını şu aşamada usg kontrolleri ile anlayabilirsin

Çok teşekkür ederim cevabınız için

Teşekkür ederim cevabınız için

1500 falan gözüküyordu herhalde kese bu hafta gözükür büyük ihtimalle iki kat artması gerekiyor her gün diye biliyorum.yapman gereken kadın doğum ve gebe bölümüne randevu alman ve düşüğün ildugunu söylemen düşük sebebi varmı kan pıhtılaşma testi yaptırdım

Yani doktorum ilk gebelik normal düşük diyip üzerine düşmedi. Hiç bit araştırma da yapmadım sadece tsh yüksekti ve d vitaminim 4tü.

Yani doktorum ilk gebelik normal düşük diyip üzerine düşmedi. Hiç bit araştırma da yapmadım sadece tsh yüksekti ve d vitaminim 4tü.
Aslında beni de öyle dediler sonra üc düşük yaptım somunda ama bazen ilk gebeliklerde olabiliyor deniliyor inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Ama baktırmak gerekiyormuş aslında benim iki düşükten sonra baktım ve gebeliğin düşüğüne sebeb olcak bir şey yok dendi sonra bı ilaç yazmadilar böyle bir sistem işte kadın olmak sonrasındada gittiğimde hamileydim ama yine kadın doğumcular yazmadilar iki dusuğum var dedim bari bı progesteron falan yazılıyor özeller nasıl ilgileniyor artık sonrasında dusuk yaptim.zaten sonra büyük hastaneye gittim orda bağışıklık testi varmış o u yaptilar sonucum kötü çıktı şimdi kontrol altında başka bı hastalıkla ilgili kan sulandırıcı kullanıyorum ve hamilelikte rahme giden kan da bu hastalık pıhtı oluşumu yapıyor ve bebeğin gerilemesine sebeb oluyirmus böyle anlattım ama sana kusura bakma biraz içimi döktüm Rabbim tüm isteyenlere nasip.etsin.sende inşallah sağlıkla kucağına alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…