belirtiler gebelik test negatif bi bakin

Melegin Annesi

O simdi sinir stres sahibi
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
271
87
28
31
Kizlar esimle mart 7de korunmasz oldu. Adetime 5gun vardi. Sonra adetim gecikti bkle bkle bisey yok ayin 21de adet oldum ama pembe geldi ilk snra turuncu kahve ve kirmizi oldu 2 gun kanama oldu ama hic parca fln dusmedi. Iki gun kanamanin ardindan hep kahve lekelenme oldu 8 gun sure adetim 12 gun surdu... test yapiyrm bisey yok. Ama midem bulanmaya basladi biseyler yesdktn snra oluyo bu. Ve ayni kizimdaki gbi daralmaya basliurm. Yerime sigamiyorum sanki duvarlar ustume geliyo. Basim donuyo belim agriyo kasiklarim sanciyo. Oyle daralmaya baslayinca direk kizima gebeligim geliyo aklima fena oluyorum bayilcak gbi. P.ztesi kan testi yaptrcm. Ne diyosnz bnm gbi olan varmi

Imkansiz diye birşey yoktur. Ama ben çoktan gitmiştim hastaneye gebelik olmasa bile 12 gun regl olmak biraz hormonsal sorun isareti olabilir. Bence hastaneye gidin kan testini orda muayeneden sonra yaparlar zaten

Adete 5 gün kala hamilelik olasılığı çok düşük ama imkansız değil.
Benim bir tanıdığım 1 ay içerisinde sadece 1 defa adet olacağının önceki günü eşiyle birlikte oldu ve ertesi gün adet olmadı hamile kaldı.
Olabiliyor yani doktora gitmekte fayda var.

Ya düzensiz oldu bnde ayrlayamadm. Öyle bi anda da korunmasız oldu. Ve olurmu olmazmı diye yumurtlama hesabı yaptm tamda yumurta çatlama günümmüş. Snra 1hafta snra gene aynı şey oldu adetim gelmedi eşim olan olmşsa bişy olmaz olmamşsa gene olmaz die gene kornmazsz oldu. Bkledm ne olur ne olmaz öyle kan testi yapılan die ama adetse eger çok tuhaf oldu. P.tesi gdicm kan tstine

Bir baktırın bakalım doktor ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…