Doğuma Hazırlık Belirtiler kesildii yardımmm :(((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ismetinkismeti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
28
19
3
Kızlarrrr çok önemli bir sorum varrr

8+1 günlük bebeğim en son 2 hafta kadar önce kalp atısını duymuştuk, daha hiç Gitmedim ve 2 gündür sanki belirtilerim kesildii :KK43:(( mide bulamtım olurdu her gece uykudan uyandıran, 2 gecedir yok, kasıgımda ara ara batmalar olurdu o da yokk :KK43:( kötü düşünmek istemiyorum sizinde belirti yaşamadıgınız günler oldu muu 😭😭

8+1 günlük bebeğim en son 2 hafta kadar önce kalp atısını duymuştuk, daha hiç Gitmedim ve 2 gündür sanki belirtilerim kesildii :KK43:(( mide bulamtım olurdu her gece uykudan uyandıran, 2 gecedir yok, kasıgımda ara ara batmalar olurdu o da yokk :KK43:( kötü düşünmek istemiyorum sizinde belirti yaşamadıgınız günler oldu muu 😭😭
Canım korkma oluyor böyle şeyler hprmonel bu durumlar henüz daha için rhat etmesi için bence doktoruna sor

Benim de mide bulantımın en yoğun dönemlerinde bazı günler mide bulantım zınk diye kesiliyordu. Oturup ağlıyodum. Eşim de sarılıp gülerdi bana midesi bulanmıyo diye ağlayan tek hamile benim karımdır heralde diye :)) sonra ertesi günü yine son sürat başlardı bulantılarım. Merak etme gülüm bi sıkıntı yoktur Allahın izni ile. Ulaşabiliyorsan doktoruna da mutlaka ulaş ama ♥️

Herkes hep bulanacak diye bir durum yok canm kafana takma senn bunları ben sadece 1 ay bulantı çektim hamileligimin 2nci ayinda o da arada ve genelde sabah bulantim oluyordu snra gün içersinde devam ediyordu. Ha ama hiç bulanmayan da var. Sen sitrese girme derim gebelikte sitres yapmamak lazım

Back
X