Belirtiler var hamile olabilir miyim

BayanDD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
93
88
88
27
Eşimle gün aşırı ilişkiye giriyoruz ilk defa bu ay kasıklarımda bel ağrısı mide yanması gibi belirtiler gösteriyorum göğüslerimde de hafif büyüme mevcut adetime 8 gün var hamile olabilir miyim şimdi test versem de negatif çıkar diye korkuyorum

Progestron yükselir adete yaklaşırken hamile kaldığımızda belirtiler aynı hamile olup olmadığınızı ancak kan testi ile netleşir

Progestron yükselir adete yaklaşırken hamile kaldığımızda belirtiler aynı hamile olup olmadığınızı ancak kan testi ile netleşir
Merhaba benim de adetime 4 gün kaldı yani 6 Ağustosta olacam iki üç gün dür mide yanıyor ve kasık ağrısı bel ağrısı sabahları mide bulantısı ve duygusallık var birde akıntım var

Kızlar bu da benim bu sabah ilk idrarla yaptığım Ovulasyon testi yumurtlamamın başladığını düşünerek değerlendirdim sizce doğru zaman mıydı ?

Eklentiler

• IMG_2950.webp
    IMG_2950.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 19
Bence siz erken gebelik testi yapabilirsiniz adetinize baya bir az kalmış bu belirtiler adet belirsitisi de olabilir gebelik belirtside olabilir
PMS diye fazla umutlanmak istemiyorum önceden de hem ikiz gebelik yaşadım beş aylıkken düşük oldu sonra Nisan'da dış gebelik yaşadım bilmiyorum artık inşallah bu defa olur sağlıklı bir şekilde

PMS diye fazla umutlanmak istemiyorum önceden de hem ikiz gebelik yaşadım beş aylıkken düşük oldu sonra Nisan'da dış gebelik yaşadım bilmiyorum artık inşallah bu defa olur sağlıklı bir şekilde
Olumlu düşünün olumlu olsun inşallah o zman adetinizin geçmesini bekleyin isterseniz

Eşimle gün aşırı ilişkiye giriyoruz ilk defa bu ay kasıklarımda bel ağrısı mide yanması gibi belirtiler gösteriyorum göğüslerimde de hafif büyüme mevcut adetime 8 gün var hamile olabilir miyim şimdi test versem de negatif çıkar diye korkuyorum
Olabilirsin belirtiler reglle aynı olduğu için ayırt etmek zor. Kan versen çıkar ama testte çıkmaz 4-5 gün kala test yap en erken

Back
X