• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtiler ve test

Kızlar yumurtlama döneminden 2 gün sonra böyle belirtileri baskayan ilk kez yasayan sonra gebelik öğrenen oldu mu

herkese merhaba son adet 8 ocak bu ay tuaf belirtilerim var lütfen aynılarını yaşayan varsa bilgi verebilir mi göğüs hassasiyeti yumurtlamadan 2 sonra basladı hala da devam ediyor regle 3 gün kaldı kasık batmaları göğüs ağrıları vs normalde regle 2-3 kala baslayan belirtiler bu ay yumurtlamadan sonra baslayıp hala devam ediyor ilk kez oluyor
bana da bi kere oldu canim sanirim 2 ay onceydi regl oldum olabiliyor progesteron hormonu iyi çalışıyor demekki erken belirtilere sebep olmuş

O hamileliğini kusarak bayılarak falan öğrenmek filmlerde olur. İdrar testinden önce belirti pek olmaz. Göğüste hassasiyet regl döneminde de ömür hamilelikte de olur.
Ya kan testi yaptıracaksınız yada gecikmenin ilk günü idrar testi yapacaksınız. Başka türlü öğrenemezsiniz

Bu ay göğüs hassasiyetimin hic gecmemesi dikkatimi cekti bakalım az kaldı zaten sabrediyorum

Ben Ekim ayında 4+1 le düşük yaşadım dpo 3 kasık ağrılarım vardı batma gibi karıncalanma gibi bel ağrım ve ayaklarım çok üşüyordu eğilip kalkınca batıyordu dpo 4 de yerleşme oldu nerden biliyonuz dersende ani bir kasık batması ile Pembe iki damla leke gelmişti çok fena turşu fln canım istiyordu koku hassasiyeti hemen başladı dpo 9 da balık yedim onu istival ettim dpo 12 de kahve içtim nes cafe midemi bulandırdı onuda çıkardı testi de en net adet geçilmesinin bir gün sonrası da yapabilirsin benim adet gecikmesinin bir gün sonra yaptım böyle çıktı ama akşamına düştü tabi 😞 ama insan hissediyor mide bulantısı da olmaz değil oluyor herkesin bünye farklı mesela benim hemen oldu ama ablam iki çocuğunda da hiç bulantı kusma yaşamadı öyle düşünün bu ay kistim olduğunu öğrendim onun için duphaston verdi doktor hem bebek olursa tutunsun diye bat 11 bende beklemedeyim bir birimizi haberdar edelim konu sahibi

Eklentiler

• Screenshot_2026-02-01-14-08-48-31_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2026-02-01-14-08-48-31_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu ay göğüs hassasiyetimin hic gecmemesi dikkatimi cekti bakalım az kaldı zaten sabrediyorum
Bu ay benimde yumutlamadan iki gün sonra başladı göğüs ağrısı bata 6 gün var aşırısı derecede şiş ve damarlar mas mavi belli bide şöyle bir şey düşük yaşadığım aydaki gibi belim ağrıyor afadersin ama popom zonkluyo resmen ve kasık batman ara sıra adet sancım oluyor bide alt tarafım bazen ağrıyor baskı oluyor gibi oluyor beklemeye devam

Ekim ayı testlerim

Eklentiler

• IMG20251018194930.webp
    IMG20251018194930.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG20251018152653.webp
    IMG20251018152653.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG20251018152639.webp
    IMG20251018152639.webp
    15 KB · Görüntüleme: 46
Tabiki haberdar edicem ama bende kusma bulantı vs yok bende tek farklılık yumurtlamadan 2 gün sonradan beri hic gecmeyen göğüs ağrım regle 3 gün kaldı benim kasık batmaları daha yeni basladı

Tabiki haberdar edicem ama bende kusma bulantı vs yok bende tek farklılık yumurtlamadan 2 gün sonradan beri hic gecmeyen göğüs ağrım regle 3 gün kaldı benim kasık batmaları daha yeni basladı
İnşallah bebeğiniz sizinledir canım ben kusma bulantı olayına genel konuşan insanlar için yazdım buraya

Back
X