- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi rizeli5353
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da bi kere oldu canim sanirim 2 ay onceydi regl oldum olabiliyor progesteron hormonu iyi çalışıyor demekki erken belirtilere sebep olmuşherkese merhaba son adet 8 ocak bu ay tuaf belirtilerim var lütfen aynılarını yaşayan varsa bilgi verebilir mi göğüs hassasiyeti yumurtlamadan 2 sonra basladı hala da devam ediyor regle 3 gün kaldı kasık batmaları göğüs ağrıları vs normalde regle 2-3 kala baslayan belirtiler bu ay yumurtlamadan sonra baslayıp hala devam ediyor ilk kez oluyor
Bu ay benimde yumutlamadan iki gün sonra başladı göğüs ağrısı bata 6 gün var aşırısı derecede şiş ve damarlar mas mavi belli bide şöyle bir şey düşük yaşadığım aydaki gibi belim ağrıyor afadersin ama popom zonkluyo resmen ve kasık batman ara sıra adet sancım oluyor bide alt tarafım bazen ağrıyor baskı oluyor gibi oluyor beklemeye devamBu ay göğüs hassasiyetimin hic gecmemesi dikkatimi cekti bakalım az kaldı zaten sabrediyorum
İnşallah bebeğiniz sizinledir canım ben kusma bulantı olayına genel konuşan insanlar için yazdım burayaTabiki haberdar edicem ama bende kusma bulantı vs yok bende tek farklılık yumurtlamadan 2 gün sonradan beri hic gecmeyen göğüs ağrım regle 3 gün kaldı benim kasık batmaları daha yeni basladı
canim bat gunu yada gecikmenin ilk gunu yapabilirsin daha saglikli sonuc almak içinPeki idrar veya kan testini ne zaman yapmalıyım yinede emin olayım istedim