Kızlar ya kendı kendımı yıyorum 2 gundur baş dönmem halsizliğim uyku halim hepsi ortadan kayboldu 6 haftalık hamıleyım ama geç tuutnduğu için 4 haftalık boyutunda dedi doktor pzt doktora gittim diğer pzt tekarra gıdıcem ama şuan hiç belirtim kalmadı göğsüm bile indi kasıklarım ağrımaz oldu Bişeymı oldu noldu allahım çok korkuyorum 2 gundur çok stresteydım biri benı çok üzdü eşimde bıraz kötu davrandı baya depresyon yaptım kendı kendıme etkisi olmuş olabılır mi ? Bebeğime bişey olmuşmudur ((
stresten uzaklaş canım belirtilerin geçmesi bebeğine bişey olduğu anlamına gelmek zorunda değil ama stresli olmaya devam edersen ona zarar verebilirsin.kanaman lekelenmen yoksa çok endişe etme o belirtiler hamilelik boyunca aynı seyrinde sürecek diye birşey yok.çok korkuyorsan doktora gidene kadar yani yarın ve yarından sonra kan testi yaptır hcg yükselmeye devam ediyorsa boşuna endişelenme..
Belirtiler sürekli devam etmek zorunda degil.Benimde 8.haftada sadece gögüslerimde siskimlik vardi o da yok olmustu.Paniklesmistim ama bebegim duruyordu,yinede nasip degilmis 15.haftada kan pihtilasmasindan kaybettim.Eger lekelenmen yada kanaman yoksa biraz rahat olmaya calis,zaten nasipse bebisine hicbirsey olmaz,hayirlisiyla kucagina alirsin...
Bişey olduğunu ben de düşünmüyorum ama düşünüp kendini üzeceğine bi doktora doktora git içini rahatlat tatlım ilk başlarda benim de geriden geliyordu sonradan normal olması gereken zamana geldi doktora ne zaman gittin bilmiyorum ama belki gelişmiştir keseyi görürsün.
Bence belirtilere çok aldanmamak gerek,yine de doktora gidin bence de içiniz rahat etsin. Ben hiç belirti yaşamamıştım göğüs,kasık ağrısı vs. sonraki haftalarda yaşamıştım.Herkeste farklılık gösterebilir,üzmeyin bence kendinizi boşyere.