belirtilerim kayboldu normalmi?

papatyalim

uğur böceğim kollarımda
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
1.015
15
158
Diğer
merhaba kizlar ben ikinci kez hamileyim ve bu sefer biraz farkli yasiyorum 7+3 deyim ve gecen haftaya kadar goguslerim sis hassas ve agriyordu birde su icince bulaniyordum. simdi bu hafta bunlar yok oldu ve ben yurtdisindayim idrar pozitif cikiyo ama daha bugun kan verdim sonuc belli degil ve doktora randevum 1 kasimda. oglumda hamileyken cok bulaniyordum ve cikartiyordum.simdi suphe dogdu icime acaba kalbi atmiyomu bebegin artik? birseyler kotumu gidiyor? lutfen yardim edin.

canim ya kendini strese sokma.belirtiler sürekli olacak diye bisey yok.benimde tam 8.haftada tüm belirtilerim yok olmustu.senin gibi öldügünü sanmistim.amam kontrola gittigimde yasiyodu.ama nasip degilmis kan pihtilasmasi yüzünden 15.haftada kaybettim...:50:

canim ya kendini strese sokma.belirtiler sürekli olacak diye bisey yok.benimde tam 8.haftada tüm belirtilerim yok olmustu.senin gibi öldügünü sanmistim.amam kontrola gittigimde yasiyodu.ama nasip degilmis kan pihtilasmasi yüzünden 15.haftada kaybettim...:50:

cok uzuldum canim Allah tekrar nasip etsin insallah saglikli bir hamilelik ne kadar zor olmali Allahim bidaha yasatmasin oyle birseyi.hamilelik hep endise stres ile geciyor iste elimizden birsey gelmiyor bende hic rahat degilim cok dusunuyorum sabah aksam aklimda bu var :( tek kalbini duysam yeter oysa...

senın en azından belrtılerın warmş ben hamıle oldgumu hıc anlamadım evde test yapıordum ckmıodu tam 3 hafta ogrenemdm en son kan testnde cıktı bebegm 1 aylktı duşunun ve ben karnm cıkana kadar hamıle olduguma kndım bıle ınanmıodum usg de gordukce rahatlıodum bebegımı :)) her kesde belrtı olacak dıe bışı yok rahatsın işte daha ne ıstıorsun kanaman olmadköa korkma yanııı :))

Back
X