Belirtilerim

Winstinlayt

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
225
107
303
Mrb kizlar. 3 gun geciktim,bel agrisi bacagima dogru cekme gibi, idrar yaptiktan sonra tekrar gitme istegi,ara ara bulanti bugun cikardim hatta,gogus uclarimda hassasiyet ve buyume,kabizlik ben sistitten de supheleniyorum ama emin degilim. Sizce bu belirtiler neyi gosteriyo testi ne zaman yapmaliyim. Geri cekilme yontemini kullaniyoruz. Risk durumunda miyiz? Tesekkurler

Risk durumundasiniz evet. Ama bence bu belirtiler için erken
Ben çok geç belirti görmüştüm
Oda kaşık ve bel ağrısı sık idrardi.

Bende 4 gun geciktim fakat cok fazla belirtim yok gibi sadece kasikta batma hissediyorum 3 4 gundur ve cenemin sol tarafında 4 5 sivilce birden cikti. Normalde hic sivilcem olmazdı. Bugun test yaptım fakat ilkinde ikinci cizgi silik cikti. Ikinci testte ise ikinci cizgi cikmadi tek cizgi cikti. Yarin sabah tekrar test yapacağım bakalim

Bi kac sivilce bende de cikti ama sönduler adet olmadan gecmezdi benimkilerde

Yarın sabah ilk idrarinizla yaparsaniz doğrusu çıkar

herkeste belirti durumu aynı olmaz.. kimisi erken belirtileri yaşarken kimisi daha sonra yaşar belirtileri.. belirtilerin var gibi duruyor.. idrar testini sabah ilk idrarla yapmalısın ya da 4 saat sıkışık sıvı alımsız idrarla da yapabilirsin. yine de emin olman için kan testi yaptır 3 gün gecikme var ne de olsa

Tesekkurler

Kan testi yaptirdim bhcg 1.20 cikti ttekrar hesapladigima gore dun adet gunumun birinci gunuymus, sizce bu deger yukselir mi?

yükseleceğini zannetmiyorum canım zaten gecikmiş.. olsa çıkardı kanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…