belirtilerim??

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
11 haftalik hamileyim ve bu haftaya kadar her gun mide bulantisi cekip istifra ediyordum yemek yemekte zorlaniyordum. ama yarim saat bisey yemesem midem kaziniyodu.halsizlik cokuyordu surekli. gogus sizim oluyodu.son iki gundur bunlarin hicbirini yasamiyorum.hatta surekli aktifim halsizlgmde gecti.tum hamilelik belirtilerimin bi anda ve erken yok olmasi gozumu korkutuyor .bebegim iyimi diye endiseleniuorum.cunku 14.haftaya kadar bu bulantlar gecmez diyolardi suan 11im.sizin ne zaman gecti yani korkacak bir durum varmi sizce belirtilerin birden gitmesi hayra alametmi

Benim de öyle 2 gün yok olmuştu ama şimdi altı buçuktan beri mide bulantısından ayaktayım Merak etme bişey yoktur. İkili tarama için ne zaman gideceksin doktora?

ocagin 2sinde gidicem insallah kotu bi haber almam .gecen hafta cok kotuydum cunku.smdi ise hamile kalmadan onceki gibiyim.insallah hamilelgn guzel yonunu yasamaya baslamisimdir

Merak etme 14. Hafta genel bir söylem. Kimisinin 12 de biter kimisinin 16 da hiç birşey yoktur Allahın izni ile. Benimde 12 de azalmaya başlamıştı. Allah size ve bebeğinizre sağlık versin

Merhaba 6. haftadayim bugun gogus hassasiyetim azaldi sanki bir sorun olabilir mi benzer seyler yasayan var sanirim hamileliginiz nasil devam etti

Back
X