- 8 Eylül 2021
- 45
- 9
- 6
- 32
- Konu Sahibi fiyonklklk
-
Gecikmenin 1. Günü yaptım negatifti. Belirtileriniz neydiTekrar test yaptınız mı? Ben gecikmenin 5. Günü silik çizgi ile öğrenmiştim.
Kimisinde ilk gecikme günlerinde negatif çıkabiliyormuş yaGecikmeye ragmen negatif çıktıysa gebelik yoktur.
Kanda çıkar mı varsaKesin görmek istiyorsan erken gebelik testi kullan..
Beta hcg den çıkar kan da.. Ama biraz daha bekleyin derim..Kanda çıkar mı varsa
Ayy beklemek çok zor ya. Kanda regl tarihinden önce bile çıkıyor diyolar ama doğru mu bilemedimBeta hcg den çıkar kan da.. Ama biraz daha bekleyin derim..
Salya sümük ağladığımı hatırlıyorum olmadık bir şeyeGecikmenin 1. Günü yaptım negatifti. Belirtileriniz neydi
Tabi ki çıkar önce kanda çıkar zaten sonra idrara geçer.Kanda çıkar mı varsa
İlişki uzerinden 17 gun gecmis ama.Kimisinde ilk gecikme günlerinde negatif çıkabiliyormuş ya
Beklemek hayal kırıklığından iyidir.. Sabır biraz kanda 5 değerin üstünde çıktı mı tm hamilelelik herbtütlü çıkıyor ama bu sefer de 2 günde bir arttı mı artmadı mı stresi oluyor.. O yüzden regl olacak mı olmayacak mı az daha bekleyin..Ayy beklemek çok zor ya. Kanda regl tarihinden önce bile çıkıyor diyolar ama doğru mu bilemedim
Haklısınız teşekkürlerBeklemek hayal kırıklığından iyidir.. Sabır biraz kanda 5 değerin üstünde çıktı mı tm hamilelelik herbtütlü çıkıyor ama bu sefer de 2 günde bir arttı mı artmadı mı stresi oluyor.. O yüzden regl olacak mı olmayacak mı az daha bekleyin..
Hahaha benim genel ruh halim öyle gerciiiSalya sümük ağladığımı hatırlıyorum olmadık bir şeyeaşırı melankoliktim. Kasık ve üst bacak ağrım vardı bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?