Belirtilerin azalması :(

Valla iyi deil cnm. Gecen hafta kese gorundu sevindik. Dun kontrole gittik kese buyumus ama bebek gorunmuyor bos gebelik dedi doktor. Haftaya yine gel dedi ama umutsuz konustu. Moralim cook bozuk😞
Ay gerçekten mi😔 belki gozukmemistir minicik diye🌸 haftaya gidince gözükür belki moralini bozma iyi tut moralini. Olacağı varsada olmaz stresten üzülme lütfen dua et

Ay gerçekten mi😔 belki gozukmemistir minicik diye🌸 haftaya gidince gözükür belki moralini bozma iyi tut moralini. Olacağı varsada olmaz stresten üzülme lütfen dua et
Valla cnm hem karindan hem vajinadan bakti yinede gorunmedi bebek. Valla ister istemez uzuluyor insan ama allahtan umit kesilmez tabi🙏

Merhabalar her konuya yaziyorum nerdeyse ama careyi konu açmakta buldum 😃 yarin adet gunum. 2 haftadir hamileligin çogu belirtilerini yaşiyorum. Aslnda bu belirtileri ilk defa yasadigim icin hamileliğe yordum. Ama bu belirtiler dunden beri azaldi. Adet gunlerim gunu gunune olmuyor normalde. 1 gun erken yada 2 gun erken falan olurum. Ve adet olmadan onceki gun baslardi sancilarim. Bu ay farkli seyler yaşiyorm. Sonucu ne cikcak meraktayim. Ama belirtilerimin azalmasi şuphelerimi azaltti acikçasi. Yasadigim bu çelişkiyi sizle paylasmak istedim 😁 benim gibi ayni duru.u yasaya arkadaslarimdan yorum bekliyorum. Sevgiler
Gercekten bende bu ay böyle şeyler yaşadım Şuan iki gün var adetime ve ağrılar hepsi azaldi sadece bel ağrısı kaldi

Back
X