Belirtilerin biden kaybolmasi ve zofran

Demet0707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
2
0
1
37
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var aksi halde dusunmekten delirebilirim. Zorlu hamilelik sureci gecirdim bulantilarm kusmam gecmedi hastane de yattım o bile fayda etmedi su an 9+4 haftalik hamileyim zofer kullanmaya basladim 3 gundur fakat bugun icmedim ilacimi ve su an cok iyiyim yemem duzeldi bulanti ve kusmam hic yok. Arada olan kasik agrim var sadece sanırım oda kabiz olmamdan bi terslikmi var diye düşünüyorum. Acaba zoferin etkisi uzunmu suruyo bunu yasayan varmi lütfen yardim edin.

Son düzenleme:
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var aksi halde dusunmekten delirebilirim. Zorlu hamilelik sureci gecirdim bulantilarm kusmam gecmedi hastane de yattım o bile fayda etmedi su an 9+4 haftalik hamileyim zofer kullanmaya basladim 3 gundur fakat bugun icmedim ilacimi ve su an cok iyiyim yemem duzeldi bulanti ve kusmam hic yok. Arada olan kasik agrim var sadece sanırım oda kabiz olmamdan. Acaba zoferin etkisi uzunmu suruyo bunu yasayan varmi lütfen yardim edin.
Sanirim dogru anldim, bulantilarin gecmesi sizi gebeligin saglikli gidip gitmedigi konusunda endiselendirdi degil mi?

Ben hic bulanti yasamadim ancak, soyle birsey soyleyebilirim.

İlk bebegimin kalbi durdugu icin kaybetmistim. Kurtaj dan sonra epey bir sure kan ve idrar tahlillerimde gebelik gorunuyordu, agrilar gogus hassasiyeti... kurtaj dan sonra bile vucut gebelik hormonunu hemen temizleyemiyor bu yuzden allah korusun ama oyle birsey yasasaydiniz bile bulantilariniz devam edebilirdi.

Muhtemelen bulantilariniza ilac iyi gelmistir biraktiginiz icin bir kc gun iyi olabilir sonra yine bulanti baslar

Sanirim dogru anldim, bulantilarin gecmesi sizi gebeligin saglikli gidip gitmedigi konusunda endiselendirdi degil mi?

Ben hic bulanti yasamadim ancak, soyle birsey soyleyebilirim.

İlk bebegimin kalbi durdugu icin kaybetmistim. Kurtaj dan sonra epey bir sure kan ve idrar tahlillerimde gebelik gorunuyordu, agrilar gogus hassasiyeti... kurtaj dan sonra bile vucut gebelik hormonunu hemen temizleyemiyor bu yuzden allah korusun ama oyle birsey yasasaydiniz bile bulantilariniz devam edebilirdi.

Muhtemelen bulantilariniza ilac iyi gelmistir biraktiginiz icin bir kc gun iyi olabilir sonra yine bulanti baslar

Evet dogru canim endiselendim ister istemez daha once bi dış gebelik gecirdim o yuzden cok hassas ve gergin oluyorum

Back
X