Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 7+3 haftalık hamileyim kasık ağrım olurdu şimdi hiç bir şekilde ağrım olmuyor göğüs uçlarımın hassasiyetide geçti sanki çok yok normal mi belirtilerin bir anda kaybolması
Merhaba ben 7+3 haftalık hamileyim kasık ağrım olurdu şimdi hiç bir şekilde ağrım olmuyor göğüs uçlarımın hassasiyetide geçti sanki çok yok normal mi belirtilerin bir anda kaybolması
Bir gelir bir gider 40 hafta uzun bir maraton. Bir gün belin ağrır bir gün göğsün bir gün kasıklar, bazen hepsi , bazen hiç biri .. gün günü tutmuyor çok takılma keyfini çıkar
O dizilerde gördüğümüz bayılmalar kurmalar bizi alıştırmış onları arayabiliyoruz bazen ama her vücut farklı. 9 ay boyunca ilk gebeliğimde bir kere kustum o da şeker yüklemesi yapıldığı gün. Benden sonra görümcem hamile kaldı 9 ay bilfiil kustu su içse bile. Ben çok rahat bi gebelik geçirdim hormonlarım oynadığı için ağlamaklı geçirdim ilk 5 ayını bide çıkan karnım vardı o da top gibiydi bol tişört giyince hamile olduğum bile belli olmuyodu
Belkı okuyan arkadaslar olursa onlarada bilgi olsun,iki kez tüm belirtilerim kayboldu çok üzüldüm bişeymi oldu diye ama maşallah hersey yolunda kızlardikkat ettim özellikle progestron ıgne fıtıl falan oldugum zamanlar azalıyordu belırtıler,yada bulantı hapı vs,korkmayın bazen gıdıyo bazen gelıyo,herkes saglıkla kucagına alsın bebısını