Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk gebeliğimde hiç belirtim olmadı çok rahat geçti, şimdiki 6. hafta başladı sanırım 11. haftadayım hala bulantım var. Olmaması daha iyi şükredinkızlar ben bi belirti yaşamıyorum , bu belirtiler hamilelikte nezmn baslıo bulantı flnda yok normal mi bu durum bulantı yasayanlar bulantınız nezmn basladı
bu bulantının cinsiyetle ilgisi varmı ilk bebeğinizin cinsiyeti neydiilk gebeliğimde hiç belirtim olmadı çok rahat geçti, şimdiki 6. hafta başladı sanırım 11. haftadayım hala bulantım var. Olmaması daha iyi şükredin
Herkesin farklı oluyor . Belli olmaz bu 3. Hamileliğim hiç mide bulantısı çekmedim.. Her gebelikde farklı işte ilk ikisinde çok çekmiştim.. Ayrıca cinsiyet ile hiç alakası yok bu bulantının onu söyleyeyim.. Kızım olacak hiç midem bulanmadı.. Kızlarda çok bulanır derlerdi.. Kaybettiğim bebeğim erkekti çok midem bulanmıştı.. Yukarıda arkadaşa sormuşsunuz o yüzden söylemek istedim..kızlar ben bi belirti yaşamıyorum , bu belirtiler hamilelikte nezmn baslıo bulantı flnda yok normal mi bu durum bulantı yasayanlar bulantınız nezmn basl
tşkkr ederm bnde acemiyimde ewet cesitli söylentiler var cevremdede çok bulantı yasayanların kızı oldu tesadüfmü bilmiom , bulantılar nezmn baslıyor normaldeHerkesin farklı oluyor . Belli olmaz bu 3. Hamileliğim hiç mide bulantısı çekmedim.. Her gebelikde farklı işte ilk ikisinde çok çekmiştim.. Ayrıca cinsiyet ile hiç alakası yok bu bulantının onu söyleyeyim.. Kızım olacak hiç midem bulanmadı.. Kızlarda çok bulanır derlerdi.. Kaybettiğim bebeğim erkekti çok midem bulanmıştı.. Yukarıda arkadaşa sormuşsunuz o yüzden söylemek istedim..
bu bulantının cinsiyetle ilgisi varmı ilk bebeğinizin cinsiyeti neydi
Canım bulantılar da en erken 7. Haftalarda 6. Haftayı geçerken falan başlıyor.. Ama dediğim gibi belli de olmuyor işte ilk hamileliğimde 6+5 de çok şiddetli bulantılar başladı beselenememiştim Kusmaktan.. Mecburen hastanede akşamları serum alıyordum 9. Haftamda kaybettim zaten düşük oldu.. 2. Gebeliğimde 8. Haftada başladı 14. Haftaya kadar midem bulanmıştı işte tam rahatladım derken onu da 18.haftamda kaybettim.. Bu Gebeliğimde baştan beri hiç midem bulanmadı Allaha şükür 28. Haftaya geldiktşkkr ederm bnde acemiyimde ewet cesitli söylentiler var cevremdede çok bulantı yasayanların kızı oldu tesadüfmü bilmiom , bulantılar nezmn baslıyor normalde
allah sabır versin bütün tahlillleri yaptırdınız mı sebep neymişCanım bulantılar da en erken 7. Haftalarda 6. Haftayı geçerken falan başlıyor.. Ama dediğim gibi belli de olmuyor işte ilk hamileliğimde 6+5 de çok şiddetli bulantılar başladı beselenememiştim Kusmaktan.. Mecburen hastanede akşamları serum alıyordum 9. Haftamda kaybettim zaten düşük oldu.. 2. Gebeliğimde 8. Haftada başladı 14. Haftaya kadar midem bulanmıştı işte tam rahatladım derken onu da 18.haftamda kaybettim.. Bu Gebeliğimde baştan beri hiç midem bulanmadı Allaha şükür 28. Haftaya geldikyani genelde 7. Haftada başlar 12. Haftada son bulur ama o da herkeste bir olmuyor işte.. Örneğin ben.. Anlattım işte hepsini
sağlıkla kucağınıza alın inşallah
aynı başlığı bende açmak istemiştim :) bende 7 haftalık hamileyim ama hiçbir sıkıntım yok. kendimi hiç hamile hissetmiyorum. acaba normal mi değil mi diye endişeleniyordumkızlar ben bi belirti yaşamıyorum , bu belirtiler hamilelikte nezmn baslıo bulantı flnda yok normal mi bu durum bulantı yasayanlar bulantınız nezmn basladı
Aynı şey bende de var hiç belirtim yok 7 hafta oldu sadece ara ara bulantım oluyor o kadar bide kafama çok takıldı herkes nerdeyse 5-6 tane ilaç kullanıyor bana sadece folikasit ve d vitamini başladı doktorumaynı başlığı bende açmak istemiştim :) bende 7 haftalık hamileyim ama hiçbir sıkıntım yok. kendimi hiç hamile hissetmiyorum. acaba normal mi değil mi diye endişeleniyordum
dün ama kontole gittim. kalp atışlarını gördüm. rahtladım valla :=)
bende sadece folikasit kullaniyorum ..Aynı şey bende de var hiç belirtim yok 7 hafta oldu sadece ara ara bulantım oluyor o kadar bide kafama çok takıldı herkes nerdeyse 5-6 tane ilaç kullanıyor bana sadece folikasit ve d vitamini başladı doktorum![]()
15. Haftamdayim hicbir belirti yasamadim. Belirti arayip strese sokma kendini bu kisisel bir durum. Bir kadinin iki hamileligi bile farkli olabiliyor.kızlar ben bi belirti yaşamıyorum , bu belirtiler hamilelikte nezmn baslıo bulantı flnda yok normal mi bu durum bulantı yasayanlar bulantınız nezmn basladı
sagol bu cevabin benide rahatlatti simdi :=)15. Haftamdayim hicbir belirti yasamadim. Belirti arayip strese sokma kendini bu kisisel bir durum. Bir kadinin iki hamileligi bile farkli olabiliyor.
bebeğinizin cinsiyeti nedir cinsiyetle alakalımı acaba,korkutan akıntılar oluyor onlarda olmasa15. Haftamdayim hicbir belirti yasamadim. Belirti arayip strese sokma kendini bu kisisel bir durum. Bir kadinin iki hamileligi bile farkli olabiliyor.
erkek cocukta hamilelik rahat geciyormus diye duydum.. bende simdi merak ettim :=) hepimizinki erkek mi acaba :=)bebeğinizin cinsiyeti nedir cinsiyetle alakalımı acaba,korkutan akıntılar oluyor onlarda olmasa
sabah kırmızı geldi peceteye hastaneye gtcem akşam,içim rahat etmez.bnde öyle duydum cevremde kız doguranların çok mide bulantısı oluyorerkek cocukta hamilelik rahat geciyormus diye duydum.. bende simdi merak ettim :=) hepimizinki erkek mi acaba :=)
akintilar ne renk ? ilk haftalarda hormonel degisimden sonra normalmis. ilk hafta bende de oldu, ama hamile oldugumu bilmiyordum daha, regl olucam sanmistim
Net degil ama erkek demisti. Cinsiyetle ilgili oldugunu dusunmuyorum kuzenimin kizida ogluda var cok rahat hamilelik geciriyor.bebeğinizin cinsiyeti nedir cinsiyetle alakalımı acaba,korkutan akıntılar oluyor onlarda olmasa