Belirtim yok

Btl41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
44
8
1
28
Kızlar merhaba,

Bugün itibari ile 7 haftalık gebeyim. Daha öncesinde 2 düşük yaptım. Hiç belirtimim olmaması normal mi ?

Bence normal ikizimde 9 haftalik olasıca kadar belirtisi yoktu simdi 22 haftalik bile

İnşallah öyledir ya çok korkuyorum yine aynı durumları yaşamaktan..

Kızlar merhaba,

Bugün itibari ile 7 haftalık gebeyim. Daha öncesinde 2 düşük yaptım. Hiç belirtimim olmaması normal mi ?
Kontrole gittiniz mi keseyi kalp atışını duyduysanız sorun yoktur bence herkesde belirti olmuyor ki olmaması daha iyi bence benim daha bulantılarım yeni başladı mesela

Merhaba, evet kontrole gittikçok şükür düşükte olsa kalp sesini dinletti doktorum. Bi öncekilerde de yaşamadım belirti ve düşükle sonuçlandı . Bu sebepten korkuyorum sadece Gerçekten ilk haftalar çok zor oluyor. Sağlıklı mı değil mi diye hep endişe içinde insan

Siz kaç haftalıksınız acaba
7 haftalık benimde geç döllenme olmuş 2 hafta geride ama herşey yolunda çok şükür benimde bir dış gebelik bir kürtajım olmuştu sizi çok iyi anlıyorum kalp atışı duyulduysa endişe etmeyin

7 haftalık benimde geç döllenme olmuş 2 hafta geride ama herşey yolunda çok şükür benimde bir dış gebelik bir kürtajım olmuştu sizi çok iyi anlıyorum kalp atışı duyulduysa endişe etmeyin
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah sizinki de hayırlısıyla tamamlanır sağlıkla kucağımıza alırız

Ben de 9 oldum bu hafta sadece bazı kokulara hassasiyetim var ve göğüslerim hassaslaştı başka bir belirtim yok

Benimde sadece göğüs hassasiyetim var ama mide bulantısı kusma vs hiçbir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…