belirtisi olmadan gebe olanlar

Böyle bişey olucağını düşünmüyorum canım bugüne kad ar da duymadım açıkcası illaki bi yerden belrti veriyor hiç olmazsa adetin geçikiyor zaten :KK39:

Ya benim diger aylar paikilojik olacak heralde nerdryse tum belirtileri yasayip sonunda yikim oldu.bu ayda daha adet gunume var ama ne adet beliritisi nede gebelik belirtisi hic yok

Ben hiç bi belirti olmadan hamile kaldım apaçık örneğim size adetimde gecikmedi hatta üzerine aset görmüşsün dedi doktor :)) nasıl öğrendin kısmına gelince kızlarla otururken onlar hamilelik için test yapıyolardı bi tanede sen yap dediler bende manyak msnz ben adet oluyorum mümkün değil dedim 4 kişi test yaptı onlar şüpheliydiler hamile çıkmadılr ben hamile çıktım şaşılacak iş ama oldu

Benn. Ne mide bulantısı nede başka birşey çok şükür kii

Ben hiç bi belirti olmadan hamile kaldım apaçık örneğim size adetimde gecikmedi hatta üzerine aset görmüşsün dedi doktor :)) nasıl öğrendin kısmına gelince kızlarla otururken onlar hamilelik için test yapıyolardı bi tanede sen yap dediler bende manyak msnz ben adet oluyorum mümkün değil dedim 4 kişi test yaptı onlar şüpheliydiler hamile çıkmadılr ben hamile çıktım şaşılacak iş ama oldu
ne guzel olmus sizin ki darisi basima insaalh benim de hic belirti yok cok umutsuluga kapildum artik olmayacak diye bana imut oldunuz simdi

ne guzel olmus sizin ki darisi basima insaalh benim de hic belirti yok cok umutsuluga kapildum artik olmayacak diye bana imut oldunuz simdi
İnş amin canım sende bebişini alırsın kucağına umutsuzluğa kapılma sakın sabır et rabbim inş sanada nasip eder..

Ayy canım adına çok sevindim ama adetindr herhangi bi gecikme filan olmadımı birkaç gün ?? İlerleyen günlerde bi belirtin oldumu pekiii

Ayy canım adına çok sevindim ama adetindr herhangi bi gecikme filan olmadımı birkaç gün ?? İlerleyen günlerde bi belirtin oldumu pekiii
Hiç olmadı hmde sonra 2 ay sonunda yani 3ncü ayımda diyim mide bulantım oldu sonrası kötü geçti baya ama ilk zaman tesadüf öğrendm ya i

Hiç olmadı hmde sonra 2 ay sonunda yani 3ncü ayımda diyim mide bulantım oldu sonrası kötü geçti baya ama ilk zaman tesadüf öğrendm ya i
Tabi bu binde bir rastlanan bi durum dimi benimde gecen ayda bi geçikmem oldu şimdi ise adet günüme çok olmasına rağmen adet sancılarım oluyor

kızlar yardımcı olurmusunuz. her ayın 20 sinden 20 sine adet oluyorum. bu ay 21 nde oldum. normalde adetlerim 6 gün sürer.hiç 6 günden aşağısu olmadı. ama şimdi 2 gün sürdü. ve adetin son günlerinde olurya kahve lekeler onun gibi lekeler geliyor. sizce üzerine adet olmuş olabilirmiyim. var mı başına böyle bişey gelen. 3 kez düşük yaptım.bebek istiyoruz.

Back
X