Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne guzel olmus sizin ki darisi basima insaalh benim de hic belirti yok cok umutsuluga kapildum artik olmayacak diye bana imut oldunuz simdiBen hiç bi belirti olmadan hamile kaldım apaçık örneğim size adetimde gecikmedi hatta üzerine aset görmüşsün dedi doktor :)) nasıl öğrendin kısmına gelince kızlarla otururken onlar hamilelik için test yapıyolardı bi tanede sen yap dediler bende manyak msnz ben adet oluyorum mümkün değil dedim 4 kişi test yaptı onlar şüpheliydiler hamile çıkmadılr ben hamile çıktım şaşılacak iş ama oldu
Sizinde mi hic belirti yktu.ayy insaalh bende oyleyimdir kac gundur moarlim bozuk belirti yok diyeBenn. Ne mide bulantısı nede başka birşey çok şükür kii
İnş amin canım sende bebişini alırsın kucağına umutsuzluğa kapılma sakın sabır et rabbim inş sanada nasip eder..ne guzel olmus sizin ki darisi basima insaalh benim de hic belirti yok cok umutsuluga kapildum artik olmayacak diye bana imut oldunuz simdi
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım:)Sizinde mi hic belirti yktu.ayy insaalh bende oyleyimdir kac gundur moarlim bozuk belirti yok diye
Ayy canım adına çok sevindim ama adetindr herhangi bi gecikme filan olmadımı birkaç gün ?? İlerleyen günlerde bi belirtin oldumu pekiiiBen hiç bi belirti olmadan hamile kaldım apaçık örneğim size adetimde gecikmedi hatta üzerine aset görmüşsün dedi doktor :)) nasıl öğrendin kısmına gelince kızlarla otururken onlar hamilelik için test yapıyolardı bi tanede sen yap dediler bende manyak msnz ben adet oluyorum mümkün değil dedim 4 kişi test yaptı onlar şüpheliydiler hamile çıkmadılr ben hamile çıktım şaşılacak iş ama oldu
Hiç olmadı hmde sonra 2 ay sonunda yani 3ncü ayımda diyim mide bulantım oldu sonrası kötü geçti baya ama ilk zaman tesadüf öğrendm ya iAyy canım adına çok sevindim ama adetindr herhangi bi gecikme filan olmadımı birkaç gün ?? İlerleyen günlerde bi belirtin oldumu pekiii
Tabi bu binde bir rastlanan bi durum dimi benimde gecen ayda bi geçikmem oldu şimdi ise adet günüme çok olmasına rağmen adet sancılarım oluyorHiç olmadı hmde sonra 2 ay sonunda yani 3ncü ayımda diyim mide bulantım oldu sonrası kötü geçti baya ama ilk zaman tesadüf öğrendm ya i