Belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Sessizkiz3419

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
93
39
3
kızlar hiç belirtiniz olmadan; göğüslerde hassasiyet, aşırı uyku ve halsizlik , üstüne görme, miğde bulantısı vs. Gibi belirtileri olmadan sadece Adet gecikmesiyle hamile olduğunu öğrenen var mı hiç ? Ve geri çekilme ile hamile kalan var mı ?

Evet, ben varım.
Sadece karnım ağrıyor ama adet olmuyordum, günü de geçince şüphelendim.
Ayrıca tek korunmasız ilişkide hamile kaldığımı da belirteyim...

Evet, ben varım.
Sadece karnım ağrıyor ama adet olmuyordum, günü de geçince şüphelendim.
Ayrıca tek korunmasız ilişkide hamile kaldığımı da belirteyim...
Allah bağışlasın Can'ım . Şüphe çok kötü birşey ama hiçbir belirtin yok. Batıma son 1 gün kaldı sadece açıkcası yeni evliyim Bebek'te istemiyoruz tabi ki rabbimden gelene razıyız Yinede bu şüphe içimi daraltıyor

Evet bende belirti hiç yaşamadım hatta bebek istedigimiz için 6 gun öncesi testini aldim belki vardir diye içime doğdu yaptim ve çıktı

Allah bağışlasın Can'ım . Şüphe çok kötü birşey ama hiçbir belirtin yok. Batıma son 1 gün kaldı sadece açıkcası yeni evliyim Bebek'te istemiyoruz tabi ki rabbimden gelene razıyız Yinede bu şüphe içimi daraltıyor
Teşekkür ederim, darısı isteyen tüm herkese olsun inşallah.
Ben de sizin gibi hiç istemiyor ve planlamıyordum.
Hiç de sağlıklı yaşayan bir çift değiliz zaten, istesek de aylar yıllar sürer diyorduk ayrıca 1 yıllık evliydim.
Rabbim nasip etti, her geçen daha alıştım bu duruma.
Şuan meğer ne çok istiyormuşum ve ne kadar şanslı bir kulmuşum diyorum.
Benden size nacizane tavsiye, tek seferde olmaz diye bir şey düşünmeyin.
Eğer bebek fikrine uzaksanız ve hiçbir şekilde istemiyorsanız 1 değil 2-3 önlem alın.
Ben yumurtlama günümde bile hamile kalmadım, regl bitimi sonrasında hiç şans olmayan günde olan oldu.
Kısmet:)

Teşekkür ederim, darısı isteyen tüm herkese olsun inşallah.
Ben de sizin gibi hiç istemiyor ve planlamıyordum.
Hiç de sağlıklı yaşayan bir çift değiliz zaten, istesek de aylar yıllar sürer diyorduk ayrıca 1 yıllık evliydim.
Rabbim nasip etti, her geçen daha alıştım bu duruma.
Şuan meğer ne çok istiyormuşum ve ne kadar şanslı bir kulmuşum diyorum.
Benden size nacizane tavsiye, tek seferde olmaz diye bir şey düşünmeyin.
Eğer bebek fikrine uzaksanız ve hiçbir şekilde istemiyorsanız 1 değil 2-3 önlem alın.
Ben yumurtlama günümde bile hamile kalmadım, regl bitimi sonrasında hiç şans olmayan günde olan oldu.
Kısmet:)
Kesinlikle kısmet te ne bileyim daha 20 yaşındayım falan korkuyorum Nasıl bakılır edilir diye bilemedim bakalım olursa yazıcam . Korkumun bi sebebi de tamamen şans ama yumurtlama döneminde birlikte olmuşuz sonradan hesapladım

Canım bebek istemiyorsanız geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Siz doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorsanız eşiniz korunacak. Bu şekilde bu ay olmasa bir başka ay mutlaka denk gelecek.

Back
X