- 17 Ocak 2019
- 26
- 6
- 36
- 31
- Konu Sahibi burcuuasena
arkadaşlar göğüs ağrısı olmadan hiçbir belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öyle öğrendim hiçbir belirtim olmadı, normal regl öncesi belirtiler vardı o da her regl öncesinde olduğu için hamilelikten şüphelenmedim, reglim gecikince test yapıp öğrendimarkadaşlar göğüs ağrısı olmadan hiçbir belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Her ay vücudumu dinlerdim acaba hamilemiyim diye ... ama hamile kaldigm ay hicbir belirtim olmadi ne kasik ağrısı ne göğüs ağrısı ne bseyarkadaşlar göğüs ağrısı olmadan hiçbir belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı?
benimde bugun adet günüm mesela ama henüz olmadı göğüs ağrım yok kasık ağrım yok sabah çay içerken birden midem ağzıma geldi ayıptır soylemesı kustum biraz. akıntım da çok fazla şiddetli. bakalım inşAllah vardır bıseylerHer ay vücudumu dinlerdim acaba hamilemiyim diye ... ama hamile kaldigm ay hicbir belirtim olmadi ne kasik ağrısı ne göğüs ağrısı ne bsey
bende o da yok. regl oncesi en az 1 hafta onceden göğüslerimde acı olurdu smdı hiç his yokBen öyle öğrendim hiçbir belirtim olmadı, normal regl öncesi belirtiler vardı o da her regl öncesinde olduğu için hamilelikten şüphelenmedim, reglim gecikince test yapıp öğrendim
Mide bulantısı olması şüpheli canım inşallah vardır . Test yapsan çıkarbenimde bugun adet günüm mesela ama henüz olmadı göğüs ağrım yok kasık ağrım yok sabah çay içerken birden midem ağzıma geldi ayıptır soylemesı kustum biraz. akıntım da çok fazla şiddetli. bakalım inşAllah vardır bıseyler
İnşAllah valla çok istiyorum, dua edin nolur :)Mide bulantısı olması şüpheli canım inşallah vardır . Test yapsan çıkar
Gebelik haberleri okuyunca mutlu oluyorum inanki Allahım sağlıklı bi gebelik nasip eylesin inşallah vardır bebekİnşAllah valla çok istiyorum, dua edin nolur :)
aminnnnnnnnn :) Rabbim isteyen herkese nasip etsiinnnGebelik haberleri okuyunca mutlu oluyorum inanki Allahım sağlıklı bi gebelik nasip eylesin inşallah vardır bebek![]()
Benim ilk gebeligimde ağrı sızı hiçbirşey yoktu adet günüm geçti sık sık 15 dk bi tuvalete gidiyordum ve uyku hali vardi 6 gun geçti oyle test yaptim ya olursam diye bilerek bekledim simdi ikinciye niyetlendik 4 aydır psikolojik her ay bi yerim ağrıyor bu sefer tuttu diyorum :) maalesef bugün yine hasta oldumarkadaşlar göğüs ağrısı olmadan hiçbir belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Ben de hiç belirti olmamıştı tek belirti adet gecikmesiydiarkadaşlar göğüs ağrısı olmadan hiçbir belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Allah bağışlasınnnBen de hiç belirti olmamıştı tek belirti adet gecikmesiydi
AY İNŞALLAHHH :))) BENDE ŞU AN TAMAMEN NÖTR DURUMDAYIM. SADECE SU AN VAJİNA KISMINDA Bİ YANMA GİBİ BİŞEY VAR HADİ HAYIRLISI. BATIYOMU ACIYO MU AĞRIYOMU BELLİ DEĞİLKızlar bende belirtisiz hamile kalanlardanım. Aylarca hep kendimde belirtiler aradım, midem bulandığı zamanlar bile oldu . Kesin hamileyim dedim ama değilmişim maalesef. En ufak bir belirtim olmadığı ayda hamile kaldım. Adet tarihim geçince şüpheye düştüm yoksa en ufak bir bellirtim yoktu. Test yapınca da pozitifi gördüm. oO mide bulantıları, çişe sık çıkmalar falan bunlar bu kadar çok erken hissetmeniz zaten mümkün değil bence. Rahat olun, kasmayın.