BELİRTİSİZ HAMİLE KALAN ?

burcuuasena

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
26
6
36
31
arkadaşlar göğüs ağrısı olmadan hiçbir belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Her ay vücudumu dinlerdim acaba hamilemiyim diye ... ama hamile kaldigm ay hicbir belirtim olmadi ne kasik ağrısı ne göğüs ağrısı ne bsey
benimde bugun adet günüm mesela ama henüz olmadı göğüs ağrım yok kasık ağrım yok sabah çay içerken birden midem ağzıma geldi ayıptır soylemesı kustum biraz. akıntım da çok fazla şiddetli. bakalım inşAllah vardır bıseyler

Ben öyle öğrendim hiçbir belirtim olmadı, normal regl öncesi belirtiler vardı o da her regl öncesinde olduğu için hamilelikten şüphelenmedim, reglim gecikince test yapıp öğrendim
bende o da yok. regl oncesi en az 1 hafta onceden göğüslerimde acı olurdu smdı hiç his yok

benimde bugun adet günüm mesela ama henüz olmadı göğüs ağrım yok kasık ağrım yok sabah çay içerken birden midem ağzıma geldi ayıptır soylemesı kustum biraz. akıntım da çok fazla şiddetli. bakalım inşAllah vardır bıseyler
Mide bulantısı olması şüpheli canım inşallah vardır . Test yapsan çıkar

arkadaşlar göğüs ağrısı olmadan hiçbir belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Benim ilk gebeligimde ağrı sızı hiçbirşey yoktu adet günüm geçti sık sık 15 dk bi tuvalete gidiyordum ve uyku hali vardi 6 gun geçti oyle test yaptim ya olursam diye bilerek bekledim simdi ikinciye niyetlendik 4 aydır psikolojik her ay bi yerim ağrıyor bu sefer tuttu diyorum :) maalesef bugün yine hasta oldum

Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten. Ben de sık sık idrara çıkma da yok gerçi ama idrar resgim turuncuya dönük. Umarım vardır. Bazen psikolojik de olabiliyor işte

Kızlar bende belirtisiz hamile kalanlardanım. Aylarca hep kendimde belirtiler aradım, midem bulandığı zamanlar bile oldu . Kesin hamileyim dedim ama değilmişim maalesef. En ufak bir belirtim olmadığı ayda hamile kaldım. Adet tarihim geçince şüpheye düştüm yoksa en ufak bir bellirtim yoktu. Test yapınca da pozitifi gördüm. oO mide bulantıları, çişe sık çıkmalar falan bunlar bu kadar çok erken hissetmeniz zaten mümkün değil bence. Rahat olun, kasmayın.

Kızlar bende belirtisiz hamile kalanlardanım. Aylarca hep kendimde belirtiler aradım, midem bulandığı zamanlar bile oldu . Kesin hamileyim dedim ama değilmişim maalesef. En ufak bir belirtim olmadığı ayda hamile kaldım. Adet tarihim geçince şüpheye düştüm yoksa en ufak bir bellirtim yoktu. Test yapınca da pozitifi gördüm. oO mide bulantıları, çişe sık çıkmalar falan bunlar bu kadar çok erken hissetmeniz zaten mümkün değil bence. Rahat olun, kasmayın.
AY İNŞALLAHHH :))) BENDE ŞU AN TAMAMEN NÖTR DURUMDAYIM. SADECE SU AN VAJİNA KISMINDA Bİ YANMA GİBİ BİŞEY VAR HADİ HAYIRLISI. BATIYOMU ACIYO MU AĞRIYOMU BELLİ DEĞİL

Back
X