• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtisiz hamilelik yaşayanlar lütfen bu başlık altında konuşalım🌸🌸🌸

deniz1414

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
448
138
103
Kızlar 5+6 yım, basta regl sancısı gibi belirtilerim oldu ama son 2 gündür iyice azaldı ve hiçbir belirtim yok sanki hamile değil gibiyim. Progesteron fitil ve oksapar kullanıyorum henüz ultrasonla bakılmadı. Belirtisi olmayanlar lütfen anlatın bana neler oluyor

Merhaba,
Bende hiç belirti yaşamadım. bu sitede herkes akıntı kasık ağrısı yerleşme kanaması bel ağrısı daha neler beler yazıyorlar. Bende son adet tarihim 26 ağustos. Şuan hiç bir belirtim yok. Ne bulantı ne başka bişi bugun dr da keseyi de gördük. haftaya kalp atısı dinlemek için gidicez.
Dr a hiç belirtim yok dedim ne güzel işte sağlıklısın vucudun gebeliğe hazır ne güzel keyfine bak diyor :) bilemedim bende ısrarla belirti arıyorum.
Not tek belirti yorgunluk sayılıyorsa o yürürken acayıp yoruluyorum canım kalmıyor. Duruncada hiç yorulmamış gibiyim :)

Merhaba,
Bende hiç belirti yaşamadım. bu sitede herkes akıntı kasık ağrısı yerleşme kanaması bel ağrısı daha neler beler yazıyorlar. Bende son adet tarihim 26 ağustos. Şuan hiç bir belirtim yok. Ne bulantı ne başka bişi bugun dr da keseyi de gördük. haftaya kalp atısı dinlemek için gidicez.
Dr a hiç belirtim yok dedim ne güzel işte sağlıklısın vucudun gebeliğe hazır ne güzel keyfine bak diyor :) bilemedim bende ısrarla belirti arıyorum.
Not tek belirti yorgunluk sayılıyorsa o yürürken acayıp yoruluyorum canım kalmıyor. Duruncada hiç yorulmamış gibiyim :)
Ne güzel herşey yolunda demekki sağlıklı ilerlesin süreciniz🙏🏻☺️ inşallah benim de kontrolde herşey yolunda çıkar. Evet herkeste mide bulantısı gibi çok belirti var bazen keske benim de olsa da bebek olduğunu hatırlatsa diyorum

Selamlar , hiç belirti yaşamadim hatta doktora gittikçe bebisi gördükçe aaa ben hamileyim diyordum 😅 stres yapmayın bebiş iyidir sağlıkla alın kucaginiza

Bende tek belirti yerleşme kanamasıydı onu da adet oluyorum sandım. Mide bulantısı 6. Haftadan sonra başladı. Bulantı ve yorgunluk haricinde bir belirtim olduysa da hatırlamıyorum. Ha bir de 35 haftadır burnum yarı tıkanık 🙈

Bende tek belirti yerleşme kanamasıydı onu da adet oluyorum sandım. Mide bulantısı 6. Haftadan sonra başladı. Bulantı ve yorgunluk haricinde bir belirtim olduysa da hatırlamıyorum. Ha bir de 35 haftadır burnum yarı tıkanık 🙈
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲🏻 darısı başıma🥰 hiç belirti olmayınca korkuyorum ama demekki böyle olan hamileler de varmış😀

Kızlar 5+6 yım, basta regl sancısı gibi belirtilerim oldu ama son 2 gündür iyice azaldı ve hiçbir belirtim yok sanki hamile değil gibiyim. Progesteron fitil ve oksapar kullanıyorum henüz ultrasonla bakılmadı. Belirtisi olmayanlar lütfen anlatın bana neler oluyor
Hiç korkma bende baştan senin gibiydim ben 18 ayda hamile kaldım ve hamileligimi öğrendiğimde 2 ayliktim hic belirtim yoktu hiç sadece uyku hali ama genelde uykuyu seven biriyim su an 21 haftadayim hala hiç belirtim yok ne bel ağrısı hiç hirsey haline şükret rahat gecicek 🥰

Merhaba,
Ne kadar şanslısınız

7 haftalığım bende de hiç belirti yok herşey yolunda mı yarın akşam öğreneceğim 🙏🏻

Hiç korkma bende baştan senin gibiydim ben 18 ayda hamile kaldım ve hamileligimi öğrendiğimde 2 ayliktim hic belirtim yoktu hiç sadece uyku hali ama genelde uykuyu seven biriyim su an 21 haftadayim hala hiç belirtim yok ne bel ağrısı hiç hirsey haline şükret rahat gecicek 🥰
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler hep🤲🏻 inşallah siz de sağlıklı kucağınıza alırsınız🥰

Kızlar merhaba en son 1 eylülde adet oldum bugün test yaptım anında böyle çıktı şok oldum yanıltma payı var mıdır sizce hamileysem ne kadarlık olabilir

Eklentiler

• B93BCB5F-DA52-4EF7-91C2-E85A7B75D338.webp
    B93BCB5F-DA52-4EF7-91C2-E85A7B75D338.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 7
Back
X